Política · 16 de Novembre de 2012. 10:38h.

Mas es querellarà contra El Mundo per "mentides"

"Tenen el mal gust de ficar-se amb algú que ja no es pot defensar perquè és mort"

Mas es querellarà contra El Mundo per "mentides"

Mas i Pujol

El candidat de CiU a la presidència de la Generalitat, Artur Mas, ha anunciat en una entrevista a RNE que denunciarà 'El Mundo' per publicar "mentides". "Tenen la barra de mentir i el mal gust de ficar-se amb algú que ja no es pot defensar perquè és mort", ha dit Mas en referència al seu pare. El candidat no ha dubtat en afirmar que és "tot un muntatge" i ha posat en dubte que "això sigui informació".

També el portaveu del Govern, Francesc Homs, en una entrevista a Onda Cero, ha afirmat que "la informació que publica 'El Mundo' és mentida, evidentment. Es fa referència a un esborrany i els titulars els posa el diari. Emprendrem les accions legals corresponents davant el que és una mentida i una difamació, que constata el que és la línia editorial del diari, molt legítima per no compartir el projecte que s'està articulant a Catalunya, però que passa al terreny de l'atac personal a partir de la mentida i la injúria".

"No només reprodueix l'esborrany de l'informe policial, sinó que a més interpreta, posa els seus titulars i fa les seves conjectures. Quan passa això has de defensar-te amb les accions legals que corresponguin perquè és el que s'ha de fer", ha sentenciat

Publicitat
Publicitat

95 Comentaris

Publicitat
#67 Carles, Bcn, 17/11/2012 - 02:23

He llegit els missatges dels que heu publicat aqui i us haig de dir que estic content de ser català i de veure que encara quedan PERSONAS amb logica i sentit comu... Es evident que volen perjudicar al sr. Mas sigui com sigui i encara amb MES motiu l'hem de votar per tenir una majoria solida.

#66 BEJOTA, BCN, 16/11/2012 - 20:13

Com que's tracta d'euros(milions),en Mas s'envolica amb la'estelada;Pujol ,com eran pessetes ,s'envolica amb la senyera.Tot normal.

Ja veurem si el Sr. Mas fa la denuncia.Wait and see.Un diari no pot fer una denuncia d'aquesta mena si no hi han prous raóns.

#66.1 Adéu, Bellota, adéu!, 17/11/2012 - 00:41

Ja no crides, Bellota?
Se t'ha punxat el globus, oi?
Donaria un dia de vida per veure't la cara el dia 25, com has de rabiar, rabiut, però em comformaré imaginant-m'ho.
Jo m'estalvio un dia de vida però tu en perdràs 1 mes de la ràbia, rabiut!

#62 Francesc, Tarragona, 16/11/2012 - 18:33

Artur Mas ha de presentar immediatament als tribunals una demanda de protecció del dret al honor i reclamar danys i perjudicis igual que va fer el FC Barcelona quan la COPE va vincular el club amb el dopatge. La dreta espanyola te d'estar morta de por amb aquestos atacs furibunds. Estem guanyant !!!

#60 pitus, Manlleu, 16/11/2012 - 18:10

Mas se querellará, NO.QUERELLATE si tienes h...s y todos saldremos de la duda si es un bulo o verdad.

#59 Jordi, Barcelona, 16/11/2012 - 17:47

Ara començo a creure allò de que el CNI ha traslladat 800 agents del País Vasc a Catalunya.

#59.1 Kropotkin, Vic, 16/11/2012 - 18:59

Es lógico. Si hay ya 400 millones de independentistas, hacen falta al menos 1 millon de agentes secretos para controlarlos. Jua, jua, jua,...

#59.2 Pep Mª, Ripoll, 16/11/2012 - 20:34

Osti Kropotkin (que coi vol dir això?) tu a Osona deus estar com una tonyina en una banyera no?. Deus estar emprenyat tot el dia amb la gran majoria dels teus conciutadans no?. Ep que només ho pregunto eh?