Publicitat
Política · 21 de Febrer de 2011. 16:27h.

Mas es reunirà amb Camps per TV3

Duran confirma que el president de la Generalitat demanarà una reunió amb el president valencià

Mas es reunirà amb Camps per TV3

Artur Mas en una imatge d'arxiu

El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida,  ha afirmat que "CiU reitera que és inadmissible el tancament dels repetidors de TV3 que eviten que es vegi la cadena catalana al país Valencià". I també ha anunciat que el president de la Generalitat, Artur Mas demanarà una reunió amb el president de la Comunitat Valenciana, Francisco Camps, per intentar "establir una via de diàleg i trobar una solució a la qüestió". 

Duran ha recordat que, d’entrada, la solució passa per "pagar una multa imposada a una associació valenciana i, per tant, les dificultats depenen molt de la voluntat del govern valencià". En la roda de premsa posterior a la reunió del CENF ha afegit que "CiU reitera que és inadmissible el tancament dels repetidors de TV3 que eviten que es vegi la cadena catalana al país Valencià".

Segons Duran, és un acte "incomprensible en un món sense fronteres que s’impedeixi veure la televisió catalana en terres valencianes per la unitat de la llengua". És una decisió "indiscutible en termes acadèmics i malauradament només discutida en termes polítics".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 josep, Barcelona, 22/02/2011 - 14:16

EL GOVERN DELS MILLORS !!!!!!!

- MASCARELL, el socialista
- MAR JIMENEZ, la socialista
- LA BOZAL, l'anti-consultes
- JUAN PRAT (l'amic d'Aznar)
- LA DONA DEL PERE MACIAS
- LA DONA DE JOSEP RULL
- LA DONA D'ENRIC TICO
- EL GERMÀ DE FELIP PUIG

I AVUI LA BOUIS DEL PP, UNA ALTRA ESPOSA!!!

#6 Ferran, Les Piles, 22/02/2011 - 08:29

Pot ser al govern Camps i els valencians no tenen cap inconvenient en que TV3 es veguera.
I com des del Principat tot ho volen fer per collons al País Valencià i sembla no estar en la seva línea política, doncs per collons la prohibeixen també i empatats.

#5 Frank, berga, 21/02/2011 - 21:33

Cuando se cerro la emisora ESRADIO por emitir en pirata se hizo por un interes politico pues hay decenas de emisoras piratas que emiten por Cataluña pero como que la gran mayoria ponen musica latina pues no molesta y eso es lo que pasa con tv3 en C. Valenciana que ven un interes politico.

#4 Ferran, Les Piles, 21/02/2011 - 19:40

Els academics no tenen pensament, per no tindre pensament semblen fins i tot lliures fins i tot lliure de pensament polític.

Desconfie dels academics que volen fer-nos creure que no tenen cap pensament polític i es creuen absents de ser originaris de cap país.

#3 Duran Duran, Canço de l´estiu, 21/02/2011 - 19:28

Avui dia, amb Internet, no té ni cap ni peus barallarse perque no es vegi tv3 a valència, que es comprin un ordinador si no en tenen.