Publicitat
Política · 6 de Novembre de 2010. 19:28h.

Mas esmena Puig sobre Alguaire

"L'aeroport és tan nostre com del tripartit"

Mas esmena Puig sobre Alguaire

Mas i Batalla, a l'aeroport d'Alguaire

El president de CiU, Artur Mas, ha dit que amb l’aeroport de Lleida-Alguaire “s’ha fet fruita i fruita bona, el que presentem avui és un pla per treure-li tot el suc”. Al costat de la terminal i acompanyat pel cap de llista dels nacionalistes per Lleida, l’Alt Pirineu i Aran, Albert Batalla, Mas ha afirmat que “ara l’important és que tingui el màxim rendiment. Que no sigui un aeroport de cap de setmana, sinó un aeroport dels set dies de la setmana. Ha tingut unes primeres passes, que sempre son difícils”. Mas ha esmenat així Felip Puig que, en unes declaracions, va qüestionar la seva utlitat.
 
El líder nacionalista ha recordat que “CiU anys enrere ja va dissenyar un aeroport per Lleida, que no va reeixir al seu moment. El tripartit va desenvolupar l’aposta no a Alfés, sinó a Alguaire”. “Aquest és el nostre aeroport, perquè és el de Lleida i de Catalunya”, ha continuat, “aquestes apostes són les que marquen la visió de Catalunya com un sol país: no tot el que és important a Catalunya ha de passar a Barcelona”. Mas ha deixat clar que “és l’aposta de CiU per Lleida, com hem demostrat amb l’aposta per l’aeroport; o que el TGV passés per Lleida, que no tothom ho tenia clar; o amb l’impuls al canal Segarra-Garrigues”.
 
Mas ha desestimat que l’aeroport d’Alguaire pugui ser una “medalla” del tripartit, perquè “per nosaltres aquest aeroport no és un element de controvèrsia. Això no és d’un partit o d’un govern, és del país”. “El tripartit ha fet algunes coses bé. L’aeroport de Lleida ens el sentim tant nostre com ells i estem compromesos en el seu desenvolupament”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 sulfuro sulfuro, Barcelona, 08/11/2010 - 11:54

Llenar a España de aeropuertos a distancias ridículas unos de otros es un dispendio como tantos otros que acabamos pagando todos
Con todo será difícil llenar aviones entre semana en un Algaire absolutamente innecesario
Por cierto: Estas obras propician suculentas comisiones para quien proceda

#2 Juanjo, Lleida, 06/11/2010 - 22:17

El AVE pasa por Lleida gracias a Borrel, ya que Pujol lo queria hacer pasar por Tortosa. Este aeropuerto es obra y gracia de Siurana y Ros,que lo han conseguido. Los convergentes lo quieren todo para Barcelona, y aqui en Lleida aun en bicicleta. Yo tambien votare Plataforma en su lista de Lleida

#1 Regeneracion, lleida, 06/11/2010 - 20:02

Si quieres que te dejen de expoliar haz como yo Vota a PxC de Anglada