El president accepta la unió del tramvia per la Diagonal i CDC de Barcelona recorda que l’alcalde s’hi havia oposat

Mas esmena Trias

Mas i Trias, a la nit electoral del 24-M

El president de la Generalitat, Artur Mas, s’ha compromès aquest matí amb l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, a començar a treballar a partir del setembre en la licitació del projecte d’unir els tramvies per l’Avinguda Diagonal.

Un projecte que havia rebutjat en el seu moment el govern de CiU a Barcelona amb Xavier Trias d’alcalde, que s'havia oposat a aquest enllaç i preveia que un autobús elèctric fos l'alternativa del tramvia a la Diagonal.

En aquest sentit, el grup municipal de CiU del consistori barceloní ha expressat la seva disconformitat amb aquest acord entre Mas i Colau, recordant que "l’única consulta popular que s’ha fet a la ciutat de Barcelona va rebutjar de ple situar el tramvia a la Diagonal".

"Al grup de CiU li crida l’atenció que per part de l'alcaldessa que proclama als quatre vents la seva voluntat de governar "obeint" els ciutadans, vulgui ara impulsar un projecte que clarament els ciutadans i ciutadanes de Barcelona van rebutjar de forma contundent en una consulta legal i vinculant", ha apuntat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 sr Pepito , Lérida , 31/07/2015 - 16:45

No dicen que la justicia es ciega y no repara en otras circunstancias que no sean la pura aplicación de la ley?Precisamente los ciudadanos tenemos derecho a estar informados de la verdad para poder elegir a nuestros políticos.

#4 Carlos Gomez, Bcn, 31/07/2015 - 11:41

Segueix el titellisme pujolia.
I l´irrepetible Rull diu per qui s´ho cregui que s´han refundat.
El que fan amb aquest pobre vell intentat que recuperes la acladia el dia seguent de perdrela, reclamat un esperpentic pacte anticiolau i ara aixo desutoritzant.lo publicament es humil.liant.

#3 Pepón, Bcn (España), 31/07/2015 - 09:53

Se hizo una consulta y salió que no. Ahora el Mas y la Colau se pasan el dret a decidir por el arco del triunfo. Pulcritud democrática

#3.1 Oriol2, BCN, 01/08/2015 - 16:59

Llavors tothom va ridiculitzar l'hereu perquè la consulta va estar molt mal muntada (i de fet va estar molt mal muntada). Ara resultarà que els resultats d'aquella consulta que ningú no es va prendre seriosament són intocables.

#2 Carlos Gomez, Bcn, 31/07/2015 - 00:18

Ja li queda poca cosa per vendre.

#1 un musclu, bcn, 30/07/2015 - 22:46

Decididament ha perdut el nord
Es pot ser tan cutre con per cambiar el si al proces per unes obres inutils i gigantines?
On hem arrivar!!!