Publicitat
Política · 22 de Juliol de 2018. 18:21h.

Mas: "Estem determinats a seguir endavant"

L'expresident declara que "la raó la tenim"

Mas: "Estem determinats a seguir endavant"

L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha manifestat que “el que va començar el 2012 tenia ple sentit. La meva resposta és que sí. Que té un sentit. No només la consecució de la llibertat, sinó com li podem donar totes les potencialitats en aquest país nostre”.

"Hem de fer front a la persecució política, a la brutalitat d'aquells qui peguen a la gent. Ens hem enfrontat a judicis, amb líders polítics rere reixes i a l'exili. Però estem determinats a seguir endavant, perquè és el nostre deure”, ha afegit.

"La raó la tenim. I hem de posar l'accent en els nostres presos i exiliats, que ens falten, en els líders polítics disposats a jugar-se-la i amb la unitat. La desunió és el verí que pot liquidar el sobiranisme”, ha advertit, a més de demanar a l’independentisme no parlar de “teòrics valents i teòrics covards”.

"Ja no estem en terreny desconegut, sabem com actua l'Estat, que ja no tenim alternativa perquè ja no existeix l'àrbitre imparcial que ens deien que era la justícia espanyola, una justícia que ha fet un Brexit a l'espanyola i s'ha separat de la justícia europea”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Pepon, Bcn, 23/07/2018 - 09:57

Tarugo

#13 Xexo, Premis, 23/07/2018 - 09:22

Yo en las municipales siempre ciu pero estas próximas elecciones antes vota al tato me da lastima por qué el alcalde es bueno pero yo quiero seguir siendo catalán i español

#12 Venanci, Barcelona, 23/07/2018 - 09:12

Sempre fan el mateix, quan surt la noticia: "Artur Mas y la cúpula de su Govern se sentarán en el banquillo otra vez en octubre" llavors ells s'ha de fer la victima, han d'escalfar l'ambient dels borregos perque surtin al carrer, han de tapar les seves vergonyes a través de declaracions que ni ells es creuen. Cap a Estremera que li anira be

#11 Fermin, Barcelona, 23/07/2018 - 08:53

Es un fariseu de cuidado, ell ja sap que per tapar la corrupció, mantenir cotxe oficial i tres escoltes(que fa servir per anar al cinema) ha d'alimentar i incitar als seus alumnes perque no deixin de fer soroll, i aixi resguardar les prebendes. Fins i tot el ramat li ha pagat la multa creient-se el seu paper de victima. Aquest necesita mà dura.

#10 Capit@n España, The broquil is over, 22/07/2018 - 22:39

Paga lo que debes y calla, Arturu. Los dineros del butifarrendum del 9-N, ya !!!!