Publicitat
Política · 22 d'Octubre de 2009. 22:19h.

Mas: "estem en perill"

El president de la Trias Fargas afirma que "no demanarem perdó per ser catalanistes"

El president de CiU, Artur Mas, ha agraït en el lliurament del XIIIè Premi Ramon Trias Fargas d'Assaig Polític la presència masiva d'assistents. Mas ha admès que la Fundació "està de moda", en al·lusió per la polèmica amb els convenis que va signar amb el Palau de la Musica sota la presidència de Fèlix Millet. "Estem en perill -ha afegit-, però ja no ve d'una".

El líder de CiU ha insistit que "sabem molt bé el projecte que defensem". El president de la Fundació, Agustí Colomines, que també ha estat objecte de polèmica, ha llegit un paràgraf del traspassat Ramon Trias Fargas, que va morir precisament aquest dijous fa vint anys, per defensar-se de les crítiques i ha afirmat en aquest sentit que "no demanarem perdó per ser catalanistes".

Artur Mas, en un moment del seu discurs
Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 No cola!, Barcelona, 23/10/2009 - 14:13

Joan de Vilafranca: Com a bon sociata: MENTEIXES. Potser també tens alzheimer i no recordes que en Montilla va fer presentar les esmenes a Madriz l'endemà de ser rebutjades al Parlament?

#20 joan, manresa, 23/10/2009 - 13:13

Sr. Mas i companyia de CDC,prou ya de ser de pa de pesic,treguin una mica la mala llet--amb perdó--,i no facin mes de capallenets de poble.Are toca mala baba.La millor defensa es un bon atac,es lo que sempre han fet els socialistes.Dons vinga vuleu ca

#19 Anna A. (Jo no me'n amago com d'altres), Barcelona, 23/10/2009 - 12:13

Joan (Vilafranca) El que hagis aprés a posar majúscules a les poblacions de les que dius ser no dissimula gens el l'estil pudent Guerrista i Serafinenc del que fas gala. I les 65 esmenes a l'estatut dels teus?
Sort en tenim del que en Mas va salvar!

#18 JOAN, Vilafranca del Penedès, 23/10/2009 - 11:23

Hola Pere de BCN. El Mas no es ven per un plat de llenties ni per viatges del mon, però un 21 de Gener ens va vendre a tots els catalans per res, ve, per sortir a les portades, i aconseguir només el 50 % de l'Estatut del 30 de Setembre.

#17 Uri, Girona, 23/10/2009 - 11:12

CIU intenta excusar l'inexcusable; vulguin o no, quedaràn tocats pel cas Millet. Jo sempre els he votat, peró ara ja no. Hi ha noves opcions per escollir a cabassos.