Publicitat
Política · 15 d'Octubre de 2012. 12:04h.

Mas explicarà a Wert que l’escola “seguirà com fins ara”

Els dos dirigents coincidiran als premis Planeta

Mas explicarà a Wert que l’escola “seguirà com fins ara”

Artur Mas, a l'homenatge de Lluís Companys

El president català Artur Mas té previst explicar aquest dilluns al ministre d’Educació, José Ignacio Wert, la intenció de mantenir el sistema educatiu català. “L’escola catalana seguirà com fins ara”, ha dit el dirigent després de l’acte commemoratiu del 72è aniversari de l’afusellament de l’expresident Companys a Montjuïc.

Mas i Wert es trobaran aquest vespre a la gal·la de premis organitzada per l’editorial Planeta. Després que el ministre manifestés la setmana passada la intenció d’”espanyolitzar” els alumnes catalans, Mas ha ratificat avui el model català.

“Si tenim ocasió de parlar, parlarem”, ha dit Mas, qui té la intenció de traslladar al ministre que la immersió lingüística” a les aules catalanes està “perfectament valorada pels experts”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 joan, manresa, 15/10/2012 - 18:15

El Casal,18,05..--Sr.President no es rebaxe ni un pel..,segurament se haurá d'empasar algun gripau...,pro només un...,i no el busqui..,ignoril..,i si no pot ..,la conversa en CATALA;,dons es venta d'entendrel..,no voldriem estar al seu lloc..,perque no ens podríem aguantar i faríem una Werterada

#2 Chindasvinto, Barna, 15/10/2012 - 13:11

La historia que se explica en las escuelas no es historia es una novela

#2.1 Ramonpamies, Barcelona, 15/10/2012 - 18:34

De història n'has llegit ben poca. No et preocupis per contestar, no penso mirar-m'ho mès. No m'amago darrera un pseudònim

#1 elnuma, bcn, 15/10/2012 - 12:39

La independencia mejorara el respeto institucional al Español,¡inmigrantes la situación actual es temporal! ¡votad a CIU!.
Con la independencia en vez de 2 horas a la semana haremos 4 horas de castellano
La comunicación de la Generalitat será bilingüe y la inmersión será bilingüe.
¡a votar CIU!