Publicitat
Política · 15 de Maig de 2010. 14:02h.

Mas fa una crida a "combatre"

"No lluitem només per l’Estatut, sinó per la nostra dignitat com a poble"

Mas fa una crida a "combatre"

Mas, en una imatge d'arxiu

El president de CiU, Artur Mas, ha manifestado que "fem una ofensiva des de Catalunya per a que el TC no es pronunciï; però si no hi som a temps, Catalunya haurà de combatre, democràticament i pacífica, qualsevol sentència que modifiqui, retalli o alteri l’Estatut".

"No lluitem només per l’Estatut, sinó per la nostra dignitat com a poble", ha afegit, “està en joc si els catalans ens respectem a nosaltres mateixos, la única manera de fer-nos respectar, perquè si no, no podrem exigir respecte. Catalunya no pot mirar a una altra banda si està en joc la nostra dignitat. Però hi ha una cosa que no ens poden treure: la capacitat de creure en nosaltres mateixos”.
 
Artur Mas ha subratllat que “davant de tanta gent decebuda i empipada, en podrem sortir sobretot si reflotem els valors que sempre han marcat el nostre país en els moments difícils: esforç, treball, iniciativa, creativitat, i fer les coses ben fetes”.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Meliq Salau, Reus, 16/05/2010 - 20:12

L'Espar Ticó, sempre fidel a Pujol, diu que aquest pujarà al carro de la independència quan el tema estigui més madur. L'Espar Ticó és el millor Soldat Català però mereix un general millor que l'Artur car aquest, com en Pujol, no hi pujarà mai.

#12 Emili Rosiñol Vidal, bcn, 16/05/2010 - 10:56

Puestos a combatir, que es un verbo, que une mucho, que tal , por ejemplo, los problemas que segun las encuestas, son los REALES, los economicos, el descredito politico por los casos de corrupción , Según el c.i.s , al mismo nivel ocupas que politicos!!

#11 sulfuro sulfuro, Barcelona, 16/05/2010 - 10:31

Esperemos que también quiera combatir con el mismo entusiasmo los ¿3? % que adornaban al gobierno de su partido

#10 Miquel, BCN, 16/05/2010 - 00:49

Madrit, com Roma, no vaga a tra... **** Només els unionistes defensen l'Estatutet, incapaços de construir l'Estat propi

#9 Alcampelló, Barcelona, 15/05/2010 - 22:33

¡Hagamos una ofensiva, vayamos al combate, luchemos!¡ Por la dignidad ! ¿Con las hoces, para que tremoli l´enemic y echar a la gent ufana y superba? No tonto, con el trabajo y les coses ben fetes. Pero si estoy en el paro, Mas ¿qué no lo ves, tío?