Publicitat
Política · 18 de Febrer de 2014. 15:33h.

Mas fa una crida als empresaris a "arriscar"

L'advocat Emili Cuatrecasas adverteix que són "gent molt conservadora”

Mas fa una crida als empresaris a "arriscar"

Mas, durant l'acte

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha fet una crida als empresaris a "arriscar" en un dinar-col·loqui organitzat conjuntament per l’Asociación para el Progreso de la Dirección (APD) i l’empresa Deloitte, a Barcelona. Les paraules de Mas es produeixen després de la seva darrera crida als empresaris i el no successiu de Juan Rosell o Gay de Montellà, entre d'altres.

"Entre arriscar i no fer res, hem optar per fer alguna cosa", ha manifestat. El president ha volgut matisar tanmateix que, en la seva anterior intervenció, no volia fer que els empresaris es 'mullessin', sinó només advertir-los que "passar de l'economia és un error, però passar de la política també". "Això no vol dir -ha afegit- reclamar que les organitzacions empresarials es pronunciïn".

Mas ha parlat, en tot cas, amb molt de tacte perquè no ha esmentat expressions habituals com procés sobiranista o transició nacional, sinó que ha destacat que l'objectiu és "un canvi substancial" en la relació amb Espanya fruit, en la seva opinió, d'"un moviment de fons".

L'acte ha comptat amb la presentació de l'advocat i president de l'APD Zona Mediterrània, Emili Cuatrecasas, que s'ha preguntat quin seria "el model que tindrem" en cas d'independència i ha advertit que els empresaris són "gent molt conservadora". Cutrecasas ha destacat també que Mas "no ha canviat gens el discurs" ni tan sols en les seves intervencions a Madrid i que "has anat endavant".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#12 BEJOTA, bcn, 19/02/2014 - 15:19

Entrevista a Clemente Polo
"El mercat espanyol és fonamental per als productes catalans"
J. BERNAL / El doctor i catedràtic d'Economia de la UAB respon a alguns dels tòpics difosos pel nacionalisme català i explica les conseqüències d'una hipotètica secessió de Catalunya.

#11 Rosa Maria, Cervera, 19/02/2014 - 13:41

El Sr. Cuatrecasas està molt moreno. Deu ser de tant treballar a la intempèrie per aixecar el país.

#10 Kropotkin, Vic, 19/02/2014 - 09:01

Si, los que tengan unos cuantos millones en Suiza que arriesguen. El resto mejor que se ocupen de intentar levantar su empresa. Como se nota que tenemos un president que vive muy bien de la politica y no sabe lo que es una empresa ni un empresario.

#9 Ave, Mas! morituri te salutant, El Coliseo, 19/02/2014 - 00:50

Ave, Mas! Los que nos vamos al paro te saludan.
Ave, Mas! Los que nos vamos a arruinar te saludan.
Ave, Mas! Las escuelas que cierras te saludan.
Ave, Mas! Los hospitales que cierras te saludan.
Ave, Mas! Los dependientes que no pagas te saludan.
Ave Mas! Los funcionarios que recortas te saludan

#9.1 Xipolleig, Barcelona, 19/02/2014 - 12:51

Sort que a Espanya no retallen, les farmàcies cobren puntualment, no tanquen hospitals ni escoles, la gent no s'arruïna i no hi ha aturats.
No hi res com intentar prendre el pèl als que ja fa temps que el va perdre.
Ave demagogicus !!

#8 Papaluna, Barcelona, 18/02/2014 - 21:49

On és el que he enviat a mitja tarda? Massa censura empreu amb els meus comentaris. Dolen, oi?