Publicitat
Política · 21 de Novembre de 2010. 15:14h.

Mas fa una crida als votants del PSC a votar CiU

També demana als del PP, ERC i ICV que votin "pel canvi"

Mas fa una crida als votants del PSC a votar CiU

Artur Mas, al míting

El president de CiU i candidat a la presidència, Artur Mas, ha afirmat aquest migdia que a les properes eleccions “ens vindrà molta gent d’altres partits, però cal que ens hi adrecem, als que han votat d’altres formacions, al PSC, PP, ERC o ICV, que aquesta vegada votin pel canvi a Catalunya, per una Catalunya millor, perquè aquest vot l’administrarem amb tot el respecte”. “Sabem que aquest vot no serà per sempre, però els dono una garantia: Si CiU rep aquests vots no els farem servir per enfortir CiU, sinó per aixecar Catalunya i fer-la millor, al servei dels 7,5 milions de catalanes i catalanes”, ha dit.
 
El líder nacionalista ha  fet aquestes afirmacions a l’acte central de la campanya de CiU, que reunit gairebé 4.000 persones al pavelló olímpic de la Vall d’Hebron, a Barcelona. “Ahir un escriptor i articulista em va dir que som els únics que fem una campanya normal, perquè som els únics que expliquem el que volem pel nostre país”, ha relatat, “és una campanya normal, perquè està basada en l’educació, les bones formes, l’esperit constructiu i el respecte que mereix tothom”. “Amb aquest sentit de suma, encara que els altres se n’allunyin, amb desqualificacions que ratllen l’insult, en els set o vuit dies que quedem CiU i jo mateix no serem moguts d’aquest esperit positiu”, ha subratllat.
 
Mas ha continuat dient que “molta gent em diu que som els únics que estem positius, i que encara que no acaba de pensar com nosaltres, ens recolzarà, perquè la gent clar que vol un somriure, no de riure’s dels altres, el que apel·la a l’esperança i als millors sentiments de les persones”. “Els adversaris contínuament apel·len a la divisió del país: dretes i esquerres, independentistes i no, els que parlen català i els que parlen castellà... CiU no s’apunta a la divisió”, ha seguit, “els temps que venen, de sacrificis, que caldrà aprofitar les millors idees de tanta gent del país. No son temps de dividir Catalunya, sinó d’unir-la al voltant dels grans objectius del país. De sumar-la a un gran projecte col·lectiu que la porti a les cotes de llibertat, progrés i justícia que mereix”.
 
Artur Mas ha assenyalat que “per aixecar l’economia, reduir l’atur, recuperar el reconeixement per a les empreses: no se n’adonen que l’únic camí és que l’empresa tingui valor social, que se la reconegui? Això vol confiança, la gent ha de saber que hi haurà un govern que en lloc de posar-li traves, o de mirar-lo amb recel, estarà al costat de la gent que té iniciativa”. “Si soc president, la satisfacció més gran que tindré serà que em cridin els empresaris a acompanyar-los en els seus projectes i iniciatives”, ha dit.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Miquel, BCN, 21/11/2010 - 21:15

Memòria Històrica: Recordeu qui va vendre l'Estatut del Parlament del 30-S i va perpetrar l'Estatutet de la Moncloa el 21-G ? http://ves.cat/anh2

#3 Ramon, Barcelona, 21/11/2010 - 17:45

L'aposta estratègica d'Esquerra amb això ja terminal del Tripartit era com si, quan el Barça et decep, reaccionessis fent-te soci del Madrid.

#2 Carles, Barcelona, 21/11/2010 - 15:47

Res de vot útil, ara que es veu que el tripartit no tornarà a sumar, ara toca votar Solidaritat.

#1 salvi, roses, 21/11/2010 - 15:30

I els decebuts amb CiU, què hem de fer?