Publicitat
Política · 9 de Maig de 2014. 08:16h.

Mas: "feu-nos confiança"

Duran fa una crida a votar "massivament" CiU

Mas: "feu-nos confiança"

Mas i Tremosa

El president de la Generalitat, Artur Mas, en el míting d’inici de campanya a les eleccions europees, ha fet una crida als ciutadans de Catalunya perquè votin als comicis del proper 25 de maig i donin suport al candidat de CiU a les europees, Ramon Tremosa.

“La partida que està en joc és la més important dels darrers tres segles”, ha afirmat el president en clara referència al procés de transició nacional i a la celebració de la consulta del proper 9 de novembre, en el míting d’inici de campanya al pavelló de l’Illa Diagonal davant d’un miler de persones.

Mas ha demanat “fer-nos confiança” per tres raons bàsiques: “per la recuperació econòmica; per haver capgirat les finances públiques, garantint així els pilars bàsics de l’estat del benestar, i pel 9 de novembre”. En referència a la consulta, el president ha assenyalat que “a Europa hi podem tenir més aliats que adversaris”.      
 
El candidat de CiU a les eleccions europees, Ramon Tremosa, ha agraït la confiança que li ha fet la federació nacionalista per poder repetir com a cap de llista, i ha respost que defensarà a Brussel·les  “la il·lusió més gran que hi ha a Catalunya i que no hi ha a cap altre poble d’Europa: Guanyar un nou estat”. Tremosa ha subratllat que Catalunya es troba en un moment, “un any 2014 apassionant” i per aquest precís motiu ha emplaçat els ciutadans de Catalunya “a pensar i a votar en clau històrica”.

També ha intervingut en aquest míting d’inici de campanya, el secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, que ha lamentat que "saben que l’única manera d’afeblir les demandes de la societat catalana, d’aquest 80% que volem votar, passa per afeblir Convergència i Unió”. Per aquest precís motiu, ha esperonat els congregats i els ciutadans de Catalunya a anar a votar "massivament” el diumenge 25 de maig. “Cal que a Catalunya tinguem una participació per sobre de la mitjana d’Espanya”.  

Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#52 pep, manresa, 10/05/2014 - 13:35

jo al Mas no li confiaria ni un compte a Liechtenstein.

#51 jordi, Basrcelona, 10/05/2014 - 11:31

Que Farem mes retallades

#50 Alvar, Bcn Española, 10/05/2014 - 09:31

Esta virulenta pasa enfermiza separata pronto ha de pasar. Cual cucharada de sal en el mar, acabara disuelta. Quiza en un par de lustros recordemos el daño provocado por CorrupCiu, Monjas y demas comprados con el ALPISTE a granel que reparte la Generalisima de Cataluña.

#49 pers, tortosa, 09/05/2014 - 23:09

Es difícil confiar en unos políticos que su éxito conlleva privilegios y sobresueldos,legales o no.Él presidente de la Generalitat lo es tambien de un partido y el hacer a dedo las listas,no ayuda a la participacion

#47 Marc, mataro, 09/05/2014 - 20:59

por favor, dejar que entre un poco de aire fresco