Publicitat

L'expresident es desmarca de l'ultimàtum de Torra a Sánchez

Mas frena

L'expresident de la Generalitat, Artur Mas, en una entrevista a La Nit a 8TV, s'ha referit als Pressupostos de l'Estat i ha advertit que "el món sobiranista ha de decidir si li convé un govern del PSOE amb Podem o un govern de PP i Cs amb VOX tocant els nassos cada dia".

Artur Mas creu que ara fa un any, en el debat sobre eleccions o proclamació de la DUI, "hi va haver una manca de garanties a Madrid, aquesta és la raó principal, la més important. I la raó també important, però no tant, van ser aquestes divisions a dins de Catalunya,  a vegades, marcades per aquest interès més partidista que no pas de país".

L'expresident també ha assegurat que ara, amb el judici al procés, el Govern Espanyol "té marges d’actuació, per exemple, amb l’Advocacia de l’Estat, que és estructura jeràrquica del propi govern". Artur Mas defensa que els líders independentistes han d'anar al judici de Madrid "amb la cara ben alta i a defensar-se" perquè  "tots els delictes són absolutament inexistents".

En aquest sentit considera que "cal convertir aquest judici en un aparador de grans potència per denunciar les pràctiques de l'Estat espanyol" i creu que "la majoria sobiranista es recompondrà amb el judici, quan es vegi que l’adversari, l’estat espanyol, és molt fort.”

Davant el moment actual, per Artur Mas "cal fer dues coses: construir l'objectiu de la independència i governar el país" i que "Puigdemont ha de fer la primera", defensa l'expresident.


Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 Sergi, BCN, 27/10/2018 - 07:20

La que has liado arturito, la historia no será benevolente contigo. Pasarás como un traidor a la patria.

#11 lepero, Barcelona/Tabarnia, 26/10/2018 - 19:14

El huído a cargo de la independencia, Torra a gobernar, y Mas a cobrar. La republiqueta en marcha.

#10 Andreu, Mataró, 26/10/2018 - 16:24

Malauradament passaran molts anys fins que la història demostri el mal que han fet a Catalunya Pujol i Mas. Hi ha masses interessos darrera.

#9 Nova filosofía puntcat, Eramenorcatanbella, 26/10/2018 - 13:49

No hi ha dubte que les passejades en iot per Menorca fomenten la filosofía en temps rècord. Aquest figura tot estirat a la coverta del iot ha arribat a conclusions transcendentals, ni Schoppenhauer o Kant haguèren arribat a tant nivell. Un més a la llista de "declarants" del procès que substitueixen l'Evacuol o el Laxen Busto amb llurs burrade

#8 Tabarnés puro, Barcino, 26/10/2018 - 12:45

Este le ha visto las orejas al lobo y ha dicho "sandalias para qué os quiero!?". Otro valiente, vaya.