Publicitat
Política · 5 de Febrer de 2010. 20:20h.

"Mas ha acabat ràpid la seva recerca d'independents"

El PSC creu que els independents aniran "en els llocs que Mas reserva als seus socis d'Unió"

"Mas ha acabat ràpid la seva recerca d'independents"

José Zaragoza, en una imatge d'arxiu

El secretari d'Organitzacio del PSC, José Zaragoza, ha assegurat que "Artur Mas ha acabat ben ràpid la seva recerca d'independents pel seu equip", en relació als noms dels caps de llista presentats per CiU per a Girona, Tarragona i Lleida.

Zaragoza ha indicat que "en la seva proposta de caps llista de les tres províncies per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya hi figuren perfils d’històrica militància a Convergència" i ha afegit que "els independents s’inclouran en els llocs de les llistes que Mas reserva als seus socis d’Unió, per desempallegar-se’n d’una manera dissimulada".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 nuria, tarrega, 06/02/2010 - 00:33

Apa ja torna a sortir el borinot aquest,cuidat de casa teva que ja tens prouta feina i deixar viure .....

#3 Agustí, Igualada, 05/02/2010 - 21:48

Cal saber si signaràn actes notarials de renúncia als escons com feian el 1980, per si desprès votan coses que no agradan als qui manan.Es aquesta la democràcia qu'ofereixen? Volem llistes obertes i democràtiques!

#2 Torna CIU!!!!!!!!, Lleida, 05/02/2010 - 21:48

El senyor Mas va dir que posaria els millors al govern. Al govern Zaragoza! Heu d'estar molt desesperats si l'única estratègia és crear un enfrontament entre Convergència i Unió. El PSC cansa, CIU il·lusiona.

#1 Mariona, Barcelona, 05/02/2010 - 21:37

Seria bo que abans de criticar als demés arregles casa seva i s\'acollis al Pla Renove, ja que seria una falta de respecta i en fotre's del personal el tornar a presentar per tercer cop consecutiu el mateix Govern fracassat.