Publicitat
Política · 19 de Setembre de 2012. 09:31h.

"Mas ha cremat massa etapes de manera innecessària"

Sánchez-Camacho. "Ha passat del pacte fiscal, transversal, a la necessitat de crear un estat propi"

"Mas ha cremat massa etapes de manera innecessària"

Camacho, en una imatge d'arxiu

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho, en declaracions a 8aldia de 8TV, ha manifestat que "espero que dijous, el president Mas i el president Rajoy tinguin un discurs fluid, que Rajoy expliqui a Mas que la prioritat és la crisi, i espero que Mas rectifiqui el seu discurs independentista i que ajudi i situï Catalunya per sortir de la crisi”.

“És un moment complicat per als ciutadans perquè no sabem que pot passar. Si el senyor Mas ens portarà a una Catalunya independent i passarà a la història com ell vol, o fracassarà en aquest objectiu. I aleshores haurà estat dos anys al govern i serà el president més fugaç de la història de Catalunya”, ha alertat.

Per a Camacho, “no crec que hi hagi un abans i un després de la manifestació del 11 de setembre. Hi ha un abans i un després del 12 de setembre i del discurs independentista de Mas". “Dins de les seves idees el president Mas ha cremat massa etapes de manera innecessària. CiU ha passat del pacte fiscal, transversal, a la necessitat de crear un estat propi”, ha criticat.

“Els que clamen per la independència lloen unes condicions de la Catalunya independent, i potser no és així. Jo tinc tot el dret d'explicar que hi ha riscos, que podem sortir de l’euro i quedar aïllats”, ha afegit, a més d'indicar que "el Rei diu que Espanya i Europa poden arruïnar el que s’ha aconseguit en tots aquests anys. Que cal mantenir l’objectiu de sortir de la crisi tots".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#11 Lluís, Tortosa, 19/09/2012 - 13:25

Sortir de l'euro? Que no tenen euro a Andorra?

#11.1 Mohammed Abdullah, Ceuta (España), 19/09/2012 - 14:37

Mantenerse en el Euro con la deuda publica catalana significaría un enorme sacrificio para el ciudadano, además de que ninguna economia que se precie cede su soberania monetaria a otros, no obstante para los acreedores de la UE (España incluida) es mucho mejor que hagan ustedes ese esfuerzo...

#10 Mohammed Abdullah, Ceuta (España), 19/09/2012 - 13:07

Osea que para ACS lo criticable no es a donde va Más (la secesión) sino que va muy deprisa cuando se podría aprovechar el tránsito para vivir del cuento pongamos otra década... Absolutamente lamentable lo de esta individua...

#9 joan, manresa, 19/09/2012 - 12:31

tinu.)anar-hi...,d'un total de 32 amb dret de vot....,i axís amb moltes familias....,no s'apoderi de cifras que no son certas...,la proba del cotó es un referendum o eleccions constituyents ...,pro clar axó a Vosté ya no l'interesa...,clar.Are obri la seva campanya de cifras,a veure si pren mal

#8 joan, manresa, 19/09/2012 - 12:26

El Casal,12,15 h.--Només veurela i sentirla cada cop fa nexer un independentista més..,quina prepotencia,quanta demagojia.,quanta amenaça encuberta.,i un favor,no repetexi més que molts no estaben a la manifestació.,com si estiguesin amb contra ,miri de tot el nostre entorn, 24 no varem (cont.

#7 Pau Casals, Girona, 19/09/2012 - 12:21

Això és com els boscos de l'Empordà, Sra. Camacho, 35 anys de sequera, de no cuidar els arbres, no netejar el bosc, no fer una gestió sostenible i extreure els fruits de forma equilibrada i ara la mateixa Espanya que ha esquilmat aquest bosc encen la metxa. Adéu Espanya.