Política · 16 d'Abril de 2009. 15:31h.

"Mas ha de demanar disculpes als ciutadans"

Zaragoza: “la sentència del 'cas Treball' confirma que CiU va nomenar un alt càrrec corrupte"

"Mas ha de demanar disculpes als ciutadans"

Zaragoza, amb Montilla

El secretari d´organització del PSC, José Zaragoza, ha afirmat que “la sentència del cas Treball confirma que el Govern de CiU va nomenar un alt càrrec corrupte i per això cal que Artur Mas, com a líder de la federació, demani disculpes als ciutadans”.

Zaragoza ha expressat el seu "respecte absolut per les decisions judicials", però ha afegit que “els fets estan provats i la justícia ha dit ben clar que hi va haver irresponsabilitats”.

Pel dirigent socialista, “ha quedat provat que aquest cas no va ser una qüestió que afectés només Unió Democràtica de Catalunya, sinó que va ser un cas que va afectar el conjunt del Govern de CiU”. És per això que Zaragoza ha instat Artur Mas a “ser solidari amb els seus socis, donar la cara i dir què va passar al Departament de Treball de la Generalitat quan CiU governava, ara que un ex alt càrrec de la conselleria ha estat condemnat a quatre anys i mig de presó”.

Ha afegit que “ara que la justícia ha parlat, els dirigents de CiU que llavors ostentaven responsabilitats de govern han d´explicar als ciutadans quina responsabilitat van tenir en la designació de persones que van aprofitar-se de diners de tots”.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Julio, Barcelona, 17/04/2009 - 08:54

Zaragoza, operate, estás enfermo, tu odio te puede e influyes negativamente en las gentes de tu partido que no tienen criterio.
Las personas como tu, están destrozando la política.Tu no eres demócrata, eres un juez malo. Me das pena y algo de asco.

#14 Fotem-los al carrer!, Barcelona, 17/04/2009 - 08:10

Home, la rata! Ja el trobavem a faltar!

#13 Schumacher, Barcelona, 16/04/2009 - 20:00

Zaragoza quan has demanat disculpes tu i els teus colegues i ja moltes sentencies fermes que han portat a la pressó carrecs
sociates. O no?

#12 joan, manresa, 16/04/2009 - 19:21

El Casal,18,30h--Axó está que bull,els anims caldajats,ya habiam tancat la paradeta pro aclamen dir quatre paraules.Totes no per la censura enteneu,oi.?--Vosaltres heu de demanar no disculpas no,perdó,per fotre el Pais a parir,colla de perdedors i poca

#11 Agusti Ribera, ALTRON, 16/04/2009 - 19:15

Als TRAIDORS s'els tanca a la PRESÓ i prou.