Publicitat
Política · 9 d'Abril de 2009. 10:04h.

Mas i Zapatero van pactar que governés el partit més votat

CiU denuncia que el president espanyol no va ser capaç de fer complir el pacte al PSC

El secretari adjunt de CDC, Felip Puig, ha estat entrevistat a Els Matins de TV3, on ha revelat que en el pacte entre Artur Mas i Zapatero "hi havia un acord: salvar l'Estatut, donar estabilitat política a Espanya si CiU era necessària i donar estabilitat política a Catalunya si el PSOE era necessari". Puig, tot i negar que l'acord tingués com a condició el retorn de CiU al Govern de la Generalitat, sí que ha apuntat que "era un pacte de respecte a les forces guanyadores per liderar els seus respectius països".

En aquest sentit, el dirigent nacionalista ha explicat que "si CiU després de guanyar les eleccions necessitava la col·laboració dels socialistes per governar, doncs ens trobaríem". Preguntat sobre si va ser el PSC qui va impossibilitar aquest acord, Puig ha reconegut que "el pacte no es va acomplir perquè el president del PSOE no ha tingut la força suficient ni per fer complir l'Estatut ni per impulsar els acords d'estabilitat política". "No era una torna era un pacte amb visió d'Estat i d'estabilitat", ha sentenciat.

Mas, Duran i Zapatero, després del pacte
Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#39 Joan T., Barcelona, 14/04/2009 - 08:20

On és la noticia? Fa mesos i mesos que Mas ja va explicar-ho.

#38 pep, manresa, 11/04/2009 - 11:53

El ZP (PSOE) és un mentider i un trilero, ERC li dóna suport, i la culpa de tot és de l'estafat.
Com es menja, això?

#37 Jaumet del cul estret, Vaselinalandia, 11/04/2009 - 08:57

El PSC a \"vegades\" no creu al PSOE i el PSOE sempre fa el que li dona la gana amb el PSC.

#36 jordi, l'h, 10/04/2009 - 22:06

despres de 30 anys,negociant a madrid;encara no heu vist com son??us vàreu deixar pendre el pèl!!!Aquest error encara hi ha molta gent com jo ,que no us la perdonem.A mi,em costarà tornar-vos a votar si no parleu clar amb les vostres aliances!!!

#35 nidia, barcelona, 10/04/2009 - 21:27

O sigui que van pactar que es trobarien si CIU necessitava el PSOE, i el PSC no va obeïr Zapatero i va rebutjar un pacte. Doncs deu ser que el PSC a vegades no obeeix el PSOE. Els de CIU es contradiuen sovint