Publicitat
Política · 22 de Maig de 2015. 14:56h.

Mas insisteix que “la filtració hi va ser”

Considera “molt greu” que el jutge no reobri el cas

Mas insisteix que “la filtració hi va ser”

Artur Mas

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha afirmat que és "molt greu" que el jutge de l'Audiència Nacional Santiago Pedraz no reobri el cas de la presumpta xivatada. I ha recalcat que és el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, qui ha de donar explicacions sobre l'afer de la filtració de la Policia Nacional en una investigació dels Mossos contra el jihadisme.

En un acte de campanya electoral al Turó de la Rovira amb l'alcaldable de CiU per Barcelona, Xavier Trias, Mas ha recordat que "el jutge no ha desmentit la filtració i no deixa de dir que hi va ser", i ha retret al ministre que vulgui "girar la truita" del cas i intenti "convertir-se en el dit acusador" contra la Generalitat.

El cap del govern català es pregunta, ja que la filtració va existir, "qui es fa responsable que alts comandaments de la Policia Nacional puguin filtrar informació a potencials terroristes?". "Això és el més greu", ha dit. "Recordo que la fiscalia és un poder jeràrquic de l'Estat, i normalment protegeixen molt els interessos de l'Estat. Ho veiem de tant en tant i en tenim proves clares. Té tendència a ajudar-los", ha afirmat Mas.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 Rocacorba, Girona /Cat/, 23/05/2015 - 10:34

El primer estat europeu que dona el recolçament a un nou Estat Català. per amplia majoria. D'aixó els castellans no se n'en enteren. Fan com el seu gobierno, domès diuen mentides o mitjes veritats. Qui els vulgui FELICITAT, por escvriure un e-mail possant : TAK DANMARK adreça e-mail : folketignet@

#9 mas i mad y mucho mad, barna, 22/05/2015 - 20:34

Si señor Mas insista en su teoria, pero aporte pruebas, demuestre que es cierto y yo le votare aunque solo sea por eso. Pero demuestreme que por una vez dice verdad ante todos los catalanes, de dentro y de fuera. Aporte pruebas que dejen en evidencia al estado opresor y mesetario. Si puede.

#8 robert de ventosillo, bcn-llansà, 22/05/2015 - 20:19

Mas es patètic, diu mentides que el mateix es creu, Per això, en Colom fa el que fa.
Per cert, no m'heu contestat, xipolleig vol dir gilipolles o no?

#7 Cronologia hechos, Barcelona, 22/05/2015 - 19:14

Conclusión: los yihadistas no ven TV3, ni noticias TV españolas, no leen periodicos. El chivatazo según un juez no puso en peligro a la investigación. La rueda de prensa del Conseller Espadaler no fue seguida por el resto del grupo, pues se les detuvo 4 meses despues. Los yihadistas son un peligro

#6 Cronologia de Hechos, Barcelona, 22/05/2015 - 19:09

Cronologia: Año 2014 (sin fecha) los Mossos comienzan la investigacion. Año 2014 (sin fecha) supuesto chivatazo Policía Española.15-12-2014 detienen en Bulgaria a 3 yihadistasp. 19-12-2014 rueda prensa Conseller Espadaler explicando las detenciones. 08-04-2015 11 detenidos del mismo grupo.