Publicitat
Política · 26 de Novembre de 2009. 13:47h.

Mas insta Montilla a liderar "una resposta catalana"

CiU demana "una estratègia conjunta" a una sentència contrària del Constitucional

El líder de CiU, Artur Mas, ha demanat al president de la Generalitat, José Montilla, que "convoqui d'una vegada la trobada dels partits catalans per definir una resposta catalana" a la possible sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut. Acompanyat de Josep Maria Pelegrí, secretari general d'Unió, Mas ha explicat que adreçarà un escrit al president del Govern perquè lideri "l'estratègia catalana" la qual ha de tenir "una traslació a la política espanyola".

El president de CiU ha assegurat que "si diaris tan diversos són capaços de posar-s'hi d'acord en un editorial", els partits polítics, encapçalats per Montilla, "hem de sumar-nos a aquesta reflexió i passar a l'acció, perquè hem estat escollits per dirigir el país, i donar una resposta a les possibles decisions que prengui el tribunal constitucional".

"No s'entendria que 12 diaris de tendencies tan diferents i que els partits catalans, almenys la majoria, no ens posem d'acord en una estratègia conjunta que estigui a l'alçada i a les expectatives del país", ha manifestat Mas.

El líder de l'oposició ha afegit que "l'escrit va en aquesta línia. Que convoqui (Montilla) d'una vegada per totes aquesta trobada dels partits catalans, per definir una resposta catalana que ha de tenir un disseny a la política catalana i ha de tenir una traslació a la política espanyola".

Mas i Pelegrí, en la roda de premsa del líder de CiU
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 joan, manresa, 27/11/2009 - 13:05

Sr.Mas,un prec,no torni a fotre el canari.Liderar..?Vinga home,Vosté a de liderar,tiri pel dret i porti la bandera..No veu que el Sr.Montilla fot comedia (pensa en eleccions).No recorda que deia de la identitat..?Es un titella del PSOE. Dexis de roman

#5 Independència, la única sortida, 26/11/2009 - 18:31

No pateixis, Kropotkin, que aviat només tindreu xoriços espanyols legítims. I amb denominació d'origen sense controlar. Com sempre, però tots vostres.

#4 Fran, Llinars, 26/11/2009 - 18:27

...estan com si els anes la vida,qui els enten?.Despres,com no,esteu contents d q la prensa catalana unitariament...pero si tots estan subvencionats pel catalanisme,q vols q diguin si no?d´una cosa q la gent s la bufa esteu fent un show x justificar-vos.

#3 Fran, Llinars, 26/11/2009 - 18:25

Sí Mas,1 resposta catalana es pot entendre tant si la fan 4 bretols amb grenyes com si el fa la majoria,q x cert,la majoria catalana no va votar a favor d l´estatut i vosaltres voleu fer veure q aixo ho volem tots,fins i tot ERC va votar en contra i ara..

#2 Kropotkin, Vic, 26/11/2009 - 16:04

Una buena respuesta catalana sería que los politicos dejasen de robar un par de semanas. Esto asustaría mucho...