Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2015. 08:34h.

Mas ja converteix les municipals en plebiscitàries

El president diu que "el 24 de maig ens hi juguem part del futur del procés perquè sabrem quina força real té"

Mas ja converteix les municipals en plebiscitàries

Artur Mas, amb Miquel Buch, durant l'acte

El president de Convergència i de la Generalitat, Artur Mas, ha avisat que en les eleccions del 24 de maig està en joc bona part el futur del procés sobiranista de Catalunya, perquè "aquella nit sabrem si el projecte té més força o menys". 

Durant la presentació de Miquel Buch com a candidat de CiU a la reelecció a l’alcaldia de Premià de Mar, Mas ha posat èmfasi en la necessitat de "fer-nos forts en aquestes estructures d’estat que són els ajuntaments, perquè com més forts ens fem als ajuntaments més fort serà el projecte; i com més dèbils, més dèbil serà el projecte".

El president ha recordat que una de les bases del projecte polític de Catalunya és la mobilització ciutadana "sense la qual no seríem on som i no haguéssim aixecat cap", però ha recordat que ara aquesta majoria social que es mobilitza “cal que es transformi en majories polítiques, perquè sinó el projecte quedaria coix".

Artur Mas també ha apuntat que un tercer element vital per a l’èxit del procés i per "contrarestar les dificultats i adversaris poderosos que té" calen uns ajuntaments "al costat de la Generalitat per defensar el projecte nacional català. I això també està en joc el 24 de maig".

Sobre el candidat a l’alcaldia de Premià de Mar, el president ha elogiat la feina que ha fet ell i el seu equip els darrers quatre anys, en l’àmbit dels serveis socials, en el de la promoció econòmica o en la millora del municipi i ho ha considerat una "carta de presentació excel·lent". També ha destacat de Miquel Buch que reuneixi els requisits que es demanen a un bon alcalde: "Que sigui una persona treballadora, propera a la gent, honesta i eficaç".

Publicitat
Publicitat

94 Comentaris

Publicitat
#44 cluva, vic, 09/02/2015 - 12:00

Y yo convierto mi casa en un puti club cuando es mi cumple , pero no por ello lo es cada día (por fortuna para mi)

#43 BEJOTA, BCN, 07/02/2015 - 17:51

Los simpatizantes de Mas y Junqueras no se creen su plan.

Ni los independentistas creen que es posible la secesión de Cataluña.
Un sondeo para 8TV señala que solo un 17% de los catalanes cree que Cataluña será un Estado independiente en el año 2020. Un 68,2% está seguro de que seguirá.

#40 Carlos Gomez, Bcn, 06/02/2015 - 21:16

Este hombre es como un vendedor de Avon,
Llama constantemente a la puerta ofreciendo cualquier cosa, lacas para calvos, cremas adelgazantes y unguento de caracol para el cutis.
Y si le dices que no, te ofrece mangueras inacabables mejores que las de teletienda.
Para el, el cliente nunca tiene razon

#39 Gregari, BCN, 06/02/2015 - 20:37

Amb aquest titular es pot interpretar que ja no es faran les eleccions del 27N.

#39.1 Pròrroga legislativa a la vista, Barcelona, 07/02/2015 - 11:21

Tal com s'ha produït amb el pressupost, no és gens descartable que Mas acabi per convencer els seus inteligents socis la necessitat de perlongar el termini legislatiu, de manera que ultrapassat el 27S el seu mandat continui "in illo tempore".El viatge a Itaca s'ho mereix.

#38 Joan, Barcelona, 06/02/2015 - 19:56

Els hispànics són la repera, els toca els pebrots que siguem independents, però quan els diem que d'acord, ens quedem però sent una nació, aleshores també ens neguen això. No ens deixen alternatiava: el seu cap no els permet considerar-nos res que sigui el mateix que són ells. Impossible.