Publicitat
Política · 27 de Març de 2011. 16:36h.

Mas ja es queixa de la premsa

"Alguns s’entesten en explicar malament les coses, tenen ganes que tot sigui gris", explica

Mas ja es queixa de la premsa

Artur Mas, durant la visita a Martorell

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha denunciat aquest diumenge que alguns "tenen ganes que tot sigui gris", ja que "s'entesten" en explicar "malament" les coses.

El president de la Generalitat, durant una visita a Martorell, ha demanat confiança en que el país tirarà endavant i ha comentat que "aquestes darreres hores, m’estic trobant amb aquesta sensació que coses que podrien explicar-se bé, alguns s’entesten en explicar-les malament, tenen ganes que tot sigui gris".

"I ara el que necessita aquest país és il·lusió, una bona dosi de realisme, però també de confiança en què les coses es fan i es faran bé. I que a més tothom hi pot contribuir i tots aquells que ara estan enfadats, una mica desconcertats i confosos, també poden contribuir a què les coses a Catalunya vagin millor. I els convidem a que ho facin", ha afegit.
 
El president ha fet aquestes declaracions després de participar en la passejada popular per celebrar la reconversió de l'antiga N-II a Martorell en un gran passeig urbà, acompanyat de l’alcalde de Martorell, Salvador Esteve, i dels membres del consistori. El cap de l’executiu ha felicitat a tot l’equip de Govern per aconseguir dotar la ciutat "d’un nou espai a l’alçada del Martorell d’avui", malgrat ser una"obra difícil, complexa i costosa".

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 Josep Portero, Terrassa, 28/03/2011 - 23:06

Vostè es l'unic que ho veu d'un color diferent.
Que poc ens agraden les crítiques.

#22 jajjaaaa, barcelona, 28/03/2011 - 13:27

ahhhh que LA VANGUARDIA no ha tracta be a Pujol pero si es fa a Corsega 333, quina penya

#21 Ramon, Barcelona, 28/03/2011 - 10:16

Si La Vanguardia hagués tractat Jordi Pujol igual de bé que va tractar Maragall i Montilla durant el Tripartit, vés que no ens n'haguéssim sortit a redreçar la nació, mira què et dic.

#20 Ton, Sabadell, 28/03/2011 - 10:10

Joan, parles del grup Godó, el de la Vanguardia? El diari que era dirigit pel sociata Juan Tápia, potser?
O subdirigit per Lluís Foix, un altre sociata convidat cada dia pel Cuní, el contracte del qual, blindat pel tripartit, ens costa un dineral en diners públics?
Parles d'aquests?

#19 Montse, Barcelona, 28/03/2011 - 10:03

El problema de Convergència sempre ha estat el mateix: van amb un lliri a la ma. Creuen tant en el model BBC que se'ls hi ha colat mig PSC a TV3 i Cat Ràdio, que pretenen mantenir amb males arts el que han perdut a les urnes. Res de nou, sempre han fet igual, però ARA JA HO VEU TOTHOM.