Publicitat
Política · 22 de Gener de 2014. 14:21h.

Mas: "La consulta no fracassarà"

El president retreu al PPC que "estan obsessionats amb mi"

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha advertit la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, que "mal que li pesi, la consulta no fracassarà". La popular, durant la sessió de control, ha ofert "diàleg" per "revisar el finançament", però també ha apuntat que el procés "fracassarà" i ha acusat Mas de portar Catalunya "al precipici".

Mas ha retret al PP que "vostès estan molt obsessionats amb mi mateix". "I aquest 70 per cent de la gent de Catalunya que vol fer això, no compten per a res, senyora Sánchez-Camacho?", li ha preguntat.

El cap de l'Executiu ha defensat que "l’única cosa que estic fent és intentar estar a l’alçada d’aquest 70 per cent d’aquesta gent d’aquest país". "Li ho dic amb tota la modèstia". 

"Ara, és clar -ha afegit-, més molt m'és fàcil personalitzar contra aquest 'ogre' president de la Generalitat que ho vol enfonsar tot que no pas haver-se d’enfrontar a aquest 70 per cent de la població catalana, que vol dir milions de persones, als quals evidentment vostès no representen. I pel camí que van, no els representaran mai".

Finalment, ha dit que "si tan important és el pla del senyor Rajoy, que ens l’expliqui algun dia, perquè no el coneixem. I si tan bo és per a Catalunya, es pot fer un pla contra o sense tenir en compte el 70 per cent de la població d’un país? Aquest és un gran pla per a un país, aquell que es fa ignorant la majoria d’aquest país, senyora Sánchez- Camacho?"

Artur Mas
Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 laila, bcn, 23/01/2014 - 09:05

Tothom sap que Mas no està sol. Veig estelades als balcons, cadenes humanes, il·lusió per que arribi la consulta. No veig la gent plorant davant la delegació del govern demanant continuar sent espanyols

#4 DaniD, Barcelona (Tabarnia), 22/01/2014 - 15:11

¡Qué obsesión tienen de meterse con Mas! Pero si es un buen hombre (iluminado al 70%) que solo quiere romper un país para que los catalanes ya no puedan trabajar libremente en el resto de España, para que empresas e inversores huyan hacia la estabilidad, para negar derechos históricos a Tabarnia...

#3 Gerard SíSí, prouespoli.cat, 22/01/2014 - 15:10

Amb la independència, quants diners guanyaria Catalunya?

http://www.youtube.com/watch?v=Orw1mZ_VvJw

#2 Kropotkin, Vic, 22/01/2014 - 15:01

Realmente no os entendemos catalanes. No os place pertenecer a un estado que os expolia 17.000.000 de euros cada año y os insulta llamandos nazis?....juas, juas...bueno, os dejo, q sale el Cañas en Intereconomía habalndo de corrupción (de la suya no)...juas, juas

#1 BEJOTA, BCN, 22/01/2014 - 14:51

SI QUAN L'ESTATUT D'EN MARAGALL -FILOINDEPENDENTISTE- VAREN VOTAR-LO UN 35%,PER QUÈ PENSEN QUE'M CANVIAT DE PARER ?

#1.1 tiberius, bcn, 22/01/2014 - 15:03

Estàs fet un bon analfabet bejota. No s'enten res del que escrius.

#1.2 Ferran, figueres, 22/01/2014 - 15:58

Doncs escriu bastant millor que el senyor aquell de Cardedeu, que amb tot el seu patriotisme, massacra el català cada cop que redacta alguna cosa. I és una bona rèplica....si tan vital era per Catalunya, com és que tan poca gent va anar a votar?.