Publicitat
Política · 2 d'Octubre de 2013. 22:12h.

Mas: "Les forces no ens fallaran per mantenir el nivell del nostre sistema de salut"

El president de la Generalitat recorda que "no controlem les normes ni els diners"

Mas: "Les forces no ens fallaran per mantenir el nivell del nostre sistema de salut"

Mas, amb els guardonats, en una foto de grup

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha remarcat que "les forces no ens fallaran per mantenir el nivell del nostre sistema de salut", durant el lliurament de les Medalles i Plaques Josep Trueta al mèrit sanitari.

"Les forces no fallaran, anirem endavant perquè les forces hi seran per part de tots", ha insistit. També ha reblat que els professionals dels sectors "treballen molt i més, i cobren menys" i que la sanitat disposa d'un 20% menys de recursos que fa tres anys.

Segons el cap del Govern, "som responsables al 100 % de la gestió del sistema de salut, però no controlem la legislació bàsica, és a dir, les normes, ni els diners". "Amb aquestes condicions no es fàcil sortir-se’n, però ho aconseguirem", ha afegit.

Enguany, els guardonats amb la Medalla Josep Trueta 2013 han estat: l’especialista en medicina de l’esport, Miquel Albanell i Pemán; el farmacèutic Miquel Almansa i Calzado; la diplomada en infermeria Margarita Coll i Falgas; el metge especialista en medicina preventiva i salut pública, Albert J. Jovell i Fernández; el pediatre Gonçal Roch i Soler; l’especialista en oncologia, Rafael Rosell i Costa; i l’especialista en hematologia, Josep Maria Vilà i Cortasa.

L'Associació Osona contra el càncer, la Fundació Barraquer i la companyia Grifols, han estat guardonades amb la Placa Josep Trueta.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 anonim, BCN, 03/10/2013 - 20:21

jajajajajajajajajajajaj

#10 BEJOTA, BCN, 03/10/2013 - 15:48

Aseguró (el economista) Sr. Centeno que en la citada reunión, Mas-Colell admitió que el nivel de vida de los catalanes se reduciría de forma alarmante en un hipotético Estado independiente. ?El problema de la secesión de Cataluña es una decisión política, no es una decisión económica.

#9 sr Pepito, Lérida, 03/10/2013 - 14:39

Si en lugar de dilapidar nuestro dinero en engrasar los engranajes del nacional-separatismo , en enfrentar a unos catalanes contra otros , lo gastara en mejorar la sanidad , tendriamos una de las mejores sanidades del mundo y además no tendriamos uno de los mayores deficits de Europa .

#8 Arturu, i sus muchachos, 03/10/2013 - 13:15

"per mantenir-lo ben privatitzat, que m'ho havia descuidat, hombre".

#7 pepito, barcelona, 03/10/2013 - 12:47

el clinico era un centro puntero cuando lo gestionaba el ministro de Sanidad, ahora en cambio esta de derribo desde el que departament de Salut y el sr. boi Ruiz y sus consultoras privatizaran el hospital.