Publicitat
Política · 19 d'Octubre de 2010. 09:11h.

Mas nega que CiU estigui darrera la 'due diligence'

El president de CiU aspira a 60 diputats

Mas nega que CiU estigui darrera la 'due diligence'

Mas. a l'Àgora

El president de CiU, Artur Mas, ha afirmat al programa “Àgora”, sobre les afirmacions de Laporta insinuant que Rosell obeeix CiU, que “gairebé m'ofèn que m'ho pregunti. Però que ens hem tornat bojos! El Barça és el Barça! I no té res a veure amb CiU. Quan es van fer les eleccions del Barça, jo vaig donar una instrucció taxativa: nosaltres som neutrals, no ens hi hem de ficar. Nosaltres hem de guanyar les eleccions al Parlament, no al Barça.”
 
També ha indicat que l’objectiu del pacte fiscal que proposen en el seu programa electoral és “administrar els impostos com fan els bascos i navarresos i retallar entre un 40% i un 50% el dèficit fiscal català”. Això suposaria recuperar 9.000 milions d’euros .
  .   
Mas ha reconegut que no és un objectiu fàcil, però que “els objectius més difícils de CiU es van aconseguir amb el PP d’Aznar” i que, per tant, no hi ha res impossible.
 
Mas ha insistit en la necessitat d’obtenir un bon resultat electoral, que xifra en “seixanta diputats, que són els que ens calen per governar bé i aixecar el país. Amb 55 diputats ja arribem al govern, però per governar bé en calen 60”.
 
Mas ha dit que no confia en la paraula de Puigcercós quan diu que, encara que el tripartit sumi, no pactarà si no hi ha un compromís de referèndum, un compromís que Montilla rebutja de pla: “Permeti’m que sigui escèptic amb la paraula del senyor Puigcercós.”
 
Sobre les últimes informacions referents al “cas Palau”, Mas s’ha mostrat disposat a col·laborar amb la justícia, alhora que ha negat taxativament que CiU s’hagi finançat mai a través del Palau de la Música. Segons Mas, “el que hi ha hagut són convenis entre la fundació de CiU i la fundació del Palau. Convenis més o menys discutibles, si es vol, però convenis legals.”
 

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Vicenç Ramoneda i Ullar, Sentmenat, 20/10/2010 - 00:12

Perquè Sandro nega a Catalunya Radio aquest sopar? Què amaga? Què més amaga? http://www.youtube.com/watch?v=FeddjAe_OTc

#14 víctor, bcn, 19/10/2010 - 16:51

La noticia hagués estat que hagués reconegut els favors de Rosell, no que negui tenir-hi cap relació.

#13 Fermentat, Barcelona, 19/10/2010 - 15:52

Es una vergonya que en unes eleccions al parlament es parli de futbol i Barça. Aquesta no és la meva Catalunya

#12 adria, vilanova, 19/10/2010 - 14:21

Quan Mas diu que ell votaria SI en un referèndum d'independència, no vol dir que és independentista sinó que lluitarà per mantenir la frase en condicional: que no hi hagi mai un referèndum.

#11 Roser, Barcelona, 19/10/2010 - 13:52

No dije que todas las empresas de auditorias sean imparciales,dije que KPMG es imparcial, me consta, por las otras empresas no pongo la mano supongo habra de todo como en todo, buenos y malos abogados, medicos,ingenieros etc.No es lo mismo un auditor interno, que un auditor externo.Nunca generaliza