Publicitat
Política · 17 de Desembre de 2015. 10:57h.

Mas nega que el cas Traiber afecti a Convergència

Malgrat que implica a dos regidors convergents de Reus

Mas nega que el cas Traiber afecti a Convergència

Imatge de l'hospital

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha afirmat que el cas Traiber -la presumpta col·locació de pròtesis caducades- no té res a veure amb Convergència en una entrevista amb Jordi Basté. “Té a veure amb l’Ajuntament de Reus, que evidentment es defensarà”. Mas ha insistit que sovint se’ls ha acusat d’irregularitats “pero que no s’ha pogut demostrar mai res” i que port “una pila d’anys gestionant recursos públics”.

El president ha obviat, tanmateix, que el cas afecta a dos regidors convergents de l’Ajuntament de Reus, Teresa Gomis i Marc Arza. El jutge els acusa d’exercir, presumptament, “diverses presions cap a alguns metges de l’Hospital Sant Joan de Reus” perquè adquirissin el material defectuós.

Gomis va entrar també de diputada al Congrés en substitució de Pere Macias i CDC va especular que, després de saber-se les irregularitats amb les pròtesis, passaria al grup Mixt, però finalment es va integrar en el grup parlamentari de CiU.

A més, Eduard Correcher, regidor de salut a l'Ajuntament de les Borges del Camp, era el director financer de l'empresa Traiber SL, especialitzada en pròtesis i involucrada al cas Innova per haver venut material defectuós amb l'ajuda de la primera tinent de Reus.

L'alcalde del municipi, Joaquim Calatayud, en declaracions a la Ser, assegura però, que Correcher tenia un càrrec de comptable i no pas directiu i afirma a més que no havia mantingut mai cap contacte amb l'Ajuntament de la capital del Baix Camp.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#12 ramon , barcelona, 17/12/2015 - 22:13

Atacan a Catalunya !!! Com.els cssos de banca catalana , cas Pujol, torredembarra, palau, punica, innova , tresores de convergencia, prenafeta, macia, etc,,,
Catalunya no la ataca NINGU es defense d' alguns.

#11 Neferu, Barcelona, 17/12/2015 - 20:24

¡Hombre, Sr. Mas !! los dos regidores implicados, son o no son Convergentes? Si son de Convergencia, ¡ya lo creo que les afecta por mucho que ud. niegue la mayor.

#10 Carlos Gomez, Bcn, 17/12/2015 - 19:51

" El Grupo Godo, niño mimado del pujolismo, recibe cada año 3 millones en subvenciones
Si ha existido algun grupo de comunicación afin al regimen pujolista, ese ha sido el Grupo Godo. Y hoy, igual que ayer, lo es del regimen que azuza Artur Mas"

El Confidencial, 7-1-2015

CAPISCI ?

CAPISCI ?

#9 Pa amb tomàquet i pernil ibèric , ll*ll drap amaga xoriços , 17/12/2015 - 17:18

El maestro armero, es decir Madrit, dice que este marrón se lo coman los patriotas del 3%.

#8 Carlos Gomez, Bcn, 17/12/2015 - 14:35

De Fraga a Mao i de Salses a Guardamar.
Alla on hi ha un duro per robar , alla estan ells fent pais.
Potser caldria anar pensant en resucitar Robespierre.

#8.1 Cap problema, La Bastille, 17/12/2015 - 18:15

Ni t'ho creguis, la guillotina en mans d'aquests hauría estat subministrada per l'empresa que feia les pròtesis.