Publicitat
Política · 30 d'Agost de 2010. 11:54h.

Mas no descarta sumar catalanistes del PSC a CiU

"Gent de trajectòria catalanista dintre del món socialista podria ajudar d'una forma o d'una altra"

Mas no descarta sumar catalanistes del PSC a CiU

Artur Mas, en una imatge d'arxiu

El president de CiU, Artur Mas, ha indicat que no descarta que gent catalanista lligada al PSC pugui col·laborar d'una manera o d'una altra amb un hipotètic govern de la federació.

En declaracions a Catalunya Ràdio i en preguntar-li per la possibilitat d'una possible col·laboració d'Antoni Castells, Mas no ha volgut particularitzar-ho en noms, però sí que ha opinat que "gent de trajectòria catalanista dintre del món socialista" podria ajudar "d'una forma o d'una altra a un projecte transversal de gran abast", tot i que no vulgui dir "estrictament estar dins del govern".

El líder de CiU, però, ha remarcat que això no té per què voler dir una entrada dins del govern, i ha assegurat també que l'objectiu no és "anar a desestabilitzar els altres partits", sinó que el proper govern estigui format pels millors professionals, de la política i també de fora.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 joan, manresa, 31/08/2010 - 12:30

El Casal,12,20 h.-Sr, Mas perdonins que li diguem ,¡¡No foti mes el canari.!!..Dexils,no vulgui mes talps a casa seba,nom vulgui mes enredos al seu proyecte. ¿ No en te prou amb els d'Unió.?Sr.Mas els temps estan cambiant i molt d'apresa.No perdi el p

#4 jo, vic, 30/08/2010 - 19:14

pues como no se proponga sumar dirigentes politicos del psc otros catalanistas votantes no los hay al menos yo no conozco ninguno y es una pena que no votandolos nadie que yo conozca catalanista tengan tantos en sus cupulas...

#3 Martí, Torelló, 30/08/2010 - 14:37

Què passa, que CiU no té gent a l'alçada d'anar a unes llistes electorals?

#2 Joan Miquel, Barcelona, 30/08/2010 - 14:34

En Mas va desesperat buscant gent. Clar, com que se n?hi escapen tants cap als partits de Carretero i Laporta!

#1 Pere, BCN, 30/08/2010 - 14:22

Catalanista?
Si CiU és espanyolista com el PSC!, si no vol la independència ni en pintura, encara que ho faci veure.