Política · 30 d'Agost de 2010. 12:15h.

"Mas no és ni el recanvi de Jordi Pujol"

Montilla creu que degut a la seva "radicalitat i ambigüitat representa molt poc del que va significar CiU"

"Mas no és ni el recanvi de Jordi Pujol"

Artur Mas i Jordi Pujol, en una imatge d'arxiu

El president de la Generalitat ha carregat contra CiU i el seu president, Artur Mas: "Mas es presenta com el canvi i desgraciadament Mas no és ni el recanvi de Jordi Pujol al capdavant de CiU". "Representa molt poc del que va significar CiU i de l'espai central que va ocupar", degut a la seva "radicalitat i ambigüitat", ha afegit.

En declaracions a COMRàdio, ha dit que "quan es va a unes eleccions s'ha d'estar preparat" per estar al Govern o a l'oposició, ha destacat Montilla. "Treballaré per guanyar les eleccions i tinc el convenciment que les podem guanyar, però evidentment també s'ha d'estar preparat" per perdre-les, ha manifestat el també candidat del PSC als comicis.

Preguntat per si se sentia plenament satisfet dels seus quatre anys com a president, Montilla ha respost que "si digués que està satisfet quan hi ha mig milió d'aturats semblaria una frivolitat". "Estic raonablement satisfet perquè no totes les coses depenen de nosaltres", ha dit, al temps que ha remarcat que la crisi no és exclusivament catalana ni espanyola.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Lo Sisco el Rutx, TERRASSA, 01/09/2010 - 12:39

Al Montilla li cau com anell al dit aquell pensament de Goethe. : "Res no hi ha més terrible que la ignorància activa "

#7 Lídia, lleida, 31/08/2010 - 13:15

El Montilla no li arriba ni a la sola de la sabata al Mas. és president gràcies a ERC I ICV. i en aquest nivell cal parlar català bé. i dir alguna de collita pròpia, Tot ho llegeix. El discurs crec que l'escriu la Chacon des de Madrid

#6 Urban, Martorell, 31/08/2010 - 10:00

Jo crec que en Mas l'acabarà cagant...

#5 Jordi, Barcelona, 30/08/2010 - 21:31

Iona de Vic, Artur Mas ha estat Conseller d'Obres Públiques, Conseller d'Economia, i Conseller en Cap (Conseller Primer, Vice-President, etc.) Montilla no l'hi arriba a la sola de la sabata.

#4 ARNAU, CATALUNYA, 30/08/2010 - 20:55

El mateix Montilla i el mateix PSOE-PSC eren els que sempre criticaven i possaven a parir el President Pujol, i ara diuen que l'Artur Mas no l'hi arriba a l'alçada... PSOE-PSC sou un desastre!!