Política · 27 de Març de 2012. 17:19h.

Mas no parla del finançament amb el ministre d'Economia

De Guindos deixa clar que abans del pacte fiscal "hi ha altres prioritats"

Mas no parla del finançament amb el ministre d'Economia

Artur Mas, amb Jordi i Oriol Pujol i Francesc Homs, al congrés de CDC

El president de la Generalitat, Artur Mas, no ha plantejat la reivindicació del pacte fiscal en la seva reunió amb el ministre d'Economia Luis de Guindos aquest matí al Palau. El pacte fiscal és un dels objectius de CDC i el propi Mas ho va equiparar, en el recent congrés del partit celebrat a Reus (Baix Camp), amb una "hisenda pròpia".

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha insistit tanmateix en la roda de premsa posterior al Consell Executiu que era una "visita institucional" i que la qüestió s'havia de plantejar al ministre ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro.

Homs ha subratllat també que ha durat només "uns tres quarts d'hora" i que no ha estat "una reunió de treball en profunditat". En la seva opinió s'hi han tractat només tres temes: hispanobons, reforma financera i la situació de l'economia "en general".

El ministre, en declaracions a Rac1, ja ha deixat clar a primera hora del matí que "ara hi ha altres prioritats a curt termini, més que no pas el pacte fiscal". "Ara toca posar ordre als comptes fiscals a Espanya, com està fent la Generalitat, i en segon lloc trobar liquiditat per poder pagar", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Almogàver , La Sagrera , 28/03/2012 - 09:35

Així per a que es veien? Per a jugar una estona a la brisca?

#5 NaranjasCapa, Valencia, 28/03/2012 - 08:00

Pobres catalufos: Más es menos nacionalista que mi perro. Lo que pasa que sabe más que de sobra que dándoos el timo consigue vuestros votos.

Qué ilusos, los catalufos. Cada vez más colgados de su proyecto imaginario y cada vez su sociedad más retrasada en relación al resto de España.

#4 jajajjaajaaaaa, barceloan, 27/03/2012 - 19:58

patetisme crònic quina pena de pais i de liders ? han amagat les estelades ?

#3 joan, manresa, 27/03/2012 - 18:46

tinu.)la veu d'aquesta colla de pobres i vells pensionistas ,pro qué estiman com ningú al seu País.." Sr.President no ens foti aquestas sotregades,el diumengue ens varem rejovenir.,avui anem cap cots..,axó el cós no u pot aguantar.,sinó es veu en cor de trirar endevant doni el relleu a altre.."

#2 joan, manresa, 27/03/2012 - 18:41

tinu.)no son bones per ningú...,Sr.President are en serio,diguins que aquest Congrés no va ser una broma,diguins que no va ser un lapsos en el temps ,que no estavem somiant...,perqué are com tutom diu que rés no és lo que sembla...,potser tot axó es un somni..Sr.President,...Miri,escolti (cont.