Publicitat

El president diu que marxar seria "una alta irresposabilitat"

Mas no plega

Artur Mas, després de la roda de premsa

El president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, ha afirmat que “marxar és fàcil”, però que “seria una alta irresponsabilitat” a la pregunta d’e-notícies si no seria millor convocar eleccions anticipades, renunciar a la reelecció i “sortir per la porta gran”.

Mas, que ha agraït l’interès del periodista per la seva “salut política”, ha insistit que “la meva primera obligació és portar a bon port el que la majoria del poble de Catalunya ha decidit a les urnes” perquè hi ha “72 diputats i diputades que defensen un projecte sobiranista”. “Jo sóc un dels 72”, ha insistit.

En la seva opinió, cal exhaurir “totes les possibilitats perquè el projecte vagi endavant” i “això és el que democràticament toca en aquest país”.

El president en funcions ha insistit també que “les eleccions del 27 de setembre no van ser unes eleccions com sempre”, però ha reconegut que “no es van guanyar en vots”, sinó en “diputats i diputades” i, per això, no s’ha fet una declaració unilateral d’independència.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#35 Paris15, BCN, 25/11/2015 - 08:40

Alguna cosa ha de tenir molta por a perdre'. No s'entèn que amb l'estopa que li foten cada dia no tingui la dignitat ni orgull per marxar. Ens deixarà un pati que feines tindrem a tornar mig endreçar

#34 Un home consequent, Can Seixanta, 24/11/2015 - 23:39

Amb 100 mil milions de deute i el tio ens surt amb el tema de la responsabilitat?. Cal tenir un parell de pebrots.

#33 Pablito, Barcelona, 24/11/2015 - 20:45

El sabe y los demás esperamos que terminado el aforamiento vaya a la cárcel.
Lo que no sabemos es si los jueces estarán de acuerdo con la mayoría de catalanes para meterlo en la cárcel a perpetuidad
Puede existir tipos despreciables y embaucadores pero más que Mas es difícil que los haya

#32 pers, tortosa, 24/11/2015 - 19:55

Este hombre acabará siendo el enemigo público nº1 de la mayoría de los catalanes,como Pujol;mal vamos cuando uno se siente imprescindible,es lo más anti-demócrata que se pueda ser.
Que se vaya a Escocia y tome lecciones de lo que es una democracia seria y responsable

#31 un musclu, bcn, 24/11/2015 - 19:06

El que es d una irresponsabilitat brutal es continuar...