Publicitat
Política · 4 de Setembre de 2010. 13:11h.

Mas: "no sé quin paper faran Laporta i Carretero"

El presdent de CiU insisteix que "només sabem qeu aniran per separat"

Mas: "no sé quin paper faran Laporta i Carretero"

Mas, durant un esmorzar amb Laporta a l'anterior campanya

El president de CiU, Artur Mas, ha afirmat sobre la candidatura de l’ex president del FC Barcelona, Joan Laporta, que “per nosaltres aquest món dels senyors Carretero i Laporta, que ja veurem en què consisteix, no son adversaris nostres. Els nostres adversaris son el tripartit per un costat, i el PP per un altre. No sé quin paper faran Carretero, Laporta, només sabem que aniran per separat”.

“El canvi que volem per Catalunya passa per que no es pugui repetir un tercer tripartit. Si sumen el tornaran a fer, i només ho podem fer si convencem la gent que voti pel canvi, i el canvi és CiU. Cal que el PP no avanci i es quedi en una posició totalment secundària, perquè es comporta de manera molt contrària a l’avenç de Catalunya”, ha afegit.

També ha afirmat que "el senyor Corbacho em mereix tot el respecte personal i hi tinc una relació cordial a nivell personal. Però portar gent com ell per governar Catalunya al costat del senyor Montilla, que han creat xifres d’atur tan altes i ho han fet tan malament com per a que siguem líders de l’atur al món desenvolupat, els que ho han fet tan malament han de liderar Catalunya, quan el que cal és un canvi?”.

El líder nacionalista ha fet aquestes declaracions a Calaf (L’Anoia), on ha inaugurat la Fira de l’Eix, juntament amb l’alcaldessa de la vila, Maria Antònia Trullàs. A preguntes dels periodistes, ha destacat finalment que “el sector catalanista del PSC s’està debilitant i està perdent els referents, ho demostra el fet que el senyor Castells, número dos del PSC, plegui i ho faci amb crítiques al seu partit, dient que està més a prop dels interessos del PSOE que dels de Catalunya”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Emili Rosiñol Vidal, BCN, 05/09/2010 - 12:15

Con la fuga de cargos, incluidos concellers de Ciu.No sabe en que consiste el mundo de Laporta??
No tiene un poco de curiosidad???
Que cosas tiene este lider!!
Vamos al palau a relajarnos....

#4 EG, Esplugues, 04/09/2010 - 20:49

Que no hi hagi unitat perjudicarà tothom, és segur. Però si en Mas surt amb la promesa del concert econòmic, inviable i impossible, també és segur que això farà perdre muntanyes de vots a CIU, primer en les previsions actuals.

#3 jordi, Sabadell, 04/09/2010 - 18:31

Amb les enquestes que hi ha Mas guanya segur i el tripartit no suma, el que cal decidir és si volem tornar a tenir ciU al poder sense control i adormint el sentiment independentista que s`ha forjat o volem que altres partits com ERC la collin una mica.

#2 Manel, Sant Antoni de Mar, 04/09/2010 - 15:37

Carretero, si finalemnt va tot sol a les eleccions, no entrará al Parlament. En consecuencia tots el vots que reculli seran vots perduts. Si hagueren anat tots plegats no s'haurie perdut cap vot. Ha estat una vertadera llàstima.

#1 josep, barcelona, 04/09/2010 - 13:20

És fàcil, Carretero no entrarà al Parlament, les possibilitats que tenia se les ha carregat en Laporta. Laporta si aconsegueix entrar serà més per l'efecte mediàtic que no per la seva aptitut per gestionar res. PxC al Parlament,