Publicitat
Política · 28 de Juliol de 2015. 09:38h.

“Mas no serà el proper president de Catalunya”

La portaveu de Guanyem considera "falsa" la campanya de Junts pel Sí

“Mas no serà el proper president de Catalunya”

Marisol Martínez, portaveu de Guanyem

La portaveu de la nova plataforma Guanyem Catalunya, Marisol Martínez, ha titllat de "falsa" la campanya de Junts pel Sí, en considerar que no s’han posat d’acord amb aspectes “tan fonamentals” com la llei electoral catalana. Martínez ha dit que dubta molt que "Artur Mas sigui el pròxim president de Catalunya".

L’actual militant d’EUiA ha assegurat que Mas “s’amaga” i “ho fa d’una manera tonta”. “És amagar-se per no donar la cara i un polític que no assumeix els seus errors hauria de retirar-se” ha afegit Martínez.

Per la portaveu de Guanyem la campanya de Mas i Oriol Junqueras és “molt mediàtica” i està basada en una “política buida de contigut que no aporta les solucions que necessita la gent".

Martínez, d'altra banda, ha titllat el líder d'EUiA, Joan Josep Nuet,  d'"oportunista" i l’ha acusat d’utilitzar “les sigles per anar-se col·locant d'un lloc a un altre". "Nuet ha fet que poc a poc EUiA no tingui sentit sense fons ni projecte", ha afirmat la portaveu de Guanyem, que es troba actualment en un procediment d'expulsió dins d'Esquerra Unida.

Presentació de Guanyem

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#16 Jordi Romaguera , L´Hospitalet de Llobregat, 30/07/2015 - 05:48

Això importa poc. El que importa és si vostè està a favor de la llibertat, en aquest cas de Catalunya o bé es posiciona amb la casta espanyola en contra de la llibertat dels pobles que en tenen dret?. No pensi en ningú més, ara. Està a favor de la independència: catalana: SÍ o No?.

#15 Joaquim, Alp, 29/07/2015 - 09:29

seran diferents que pp i psoe, pero una cosa els uneix sense fisures. L´UNIONISME

#14 Cansat, BCN, 28/07/2015 - 21:41

Els que esteu en contra de la Llista independentista, BENVINGUTS!.

#13 Carlos Gomez, Bcn, 28/07/2015 - 21:05

Ha començat la festa i surten tots a la pista a verue que cau.
Danzad, danzad, malditos.

#12 miquel, Sabadell, 28/07/2015 - 20:58

Opssss la Marisol! apa dona i ho dius tu que t'has canviat de xaqueta per arrapar calers a final de mes, trencant ICV -EUiA la legislatura passada per poder xuclar diners del grup municipal i aquesta legislatura amb una escisió de podemos a Sabadell. Tot sigui per continuar vivint del cuentu!