Publicitat
Política · 19 d'Abril de 2009. 15:37h.

Mas no té intenció d'expulsar Guardans

Recorda que passarà a ser "militant de bae d'aquí a molts pocs dies

Mas no té intenció d'expulsar Guardans

Guardans, amb Lluís Recoder, en una foto d'arxiu

El secretari general de CDC, Artur Mas, no es partidari d'expulsar Ignasi Guardans després d'hagi fitxat pel Ministeri de Cultura malgrat que ho va demanar la JNC i el líder de Plataforma per la Sobirania, Víctor Terradellas. En una entrevista a l'Avui, contesta a una pregunta sobre aquest tema que "la meva posició personal és que no. Ha pres una decisió estrictament individual, comunicada i no consultada. I com a militant de base que passarà a ser d'aquí a molt pocs dies, no hi ha res a dir. Espero que faci la feina eficaçment, com crec que serà. És evident que Guardans no va quedar content amb la decisió que vaig prendre. Ell tenia dret a enfadar-se i jo tenia dret a prendre la decisió. I a partir d'aquí entenc que aprofiti les oportunitats professionals que trobi".

Sobre la darrera polèmica arran de la seva entrevista amb Zapatero, afirma que "en cap moment es va pactar l'Estatut a canvi de la presidència de la Generalitat. Ni em va passar pel cap. Vam pactar l'Estatut; punt final. I a més mai vaig demanar que s'aprovés l'Estatut a canvi que Pasqual Maragall plegués com a president. Mai. Va ser al contrari. Sempre se'm va anunciar des del Partit Socialista que Pasqual Maragall no continuaria. Ells ho deien i després ho van executar".

Mas també nega una aproximació de l'expresident del PP a CDC: "En Josep Piqué no té cap oferiment formal per part nostra de formar part de la Casa Gran, ni ell ha manifestat cap inquietud en aquest sentit".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Xandri, sant cugat del vallès, 19/04/2009 - 20:31

Quin problema hi ha en promocionar a en Recoder. És el més destacat de la noticia..... amb diferència

#1 Joan Andreu, Rubi, 19/04/2009 - 19:59

Prou de promocionar al Recoder, s\'us veu el plumero ¡¡