Publicitat
Política · 18 d'Octubre de 2013. 16:45h.

Mas no va anar a l'acte de Foment per "dignitat"

El president diu que ha de garantir "el prestigi" de la Generalitat

Mas no va anar a l'acte de Foment per "dignitat"

Mas, durant l'acte

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat que va deixar 'plantada' Soraya Sáenz de Santamería a l'acte de Foment per mantenir "el prestigi i la dignitat" de la Generalitat. Mas, en declaracions als mitjans durant una visita al Pallars, ha recordat que el van convidar a l'acte per presidir-lo però que després va rebre una trucada de La Moncloa canviant "les condicions".

"No ho vaig fer molest i ni va ser un cop de puny sobre la taula", ha justificat deixant clar que "simplement va ser una decisió per deixar clar" que a Catalunya excepte que ho marqui el protocol els actes els ha de presidir el president de la Generalitat.

"Si no ve el Rei o la Casa Reial o el president del Govern espanyol o els presidents del Congrés o del Senat, que són els que protocolàriament estan davant del president de la Generalitat, a Catalunya si no és en aquestes condicions els actes els presideix el president de Catalunya i aquesta norma no és pot perdre i menys ens els termes actuals", ha argumentat. "Com que aquesta norma va quedar en entredit, vaig preferir mantenir el prestigi i la dignitat de la institució", ha seguit dient el president de la Generalitat.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#25 BEJOTA, BCN, 19/10/2013 - 17:34

El professor d'Economia Financera i Comptabilitat de la Universitat de Barcelona José María Gay de Liébana s'ha mostrat clarament desfavorable a la independència de Catalunya si això significa quedar fora de la Unió Europea (UE), per les dificultats que comportaria per a l'economia i les empreses.

#24 Cstone, Barberà del Vallès, 19/10/2013 - 11:12

En nom de la dignitat dels catalans, gràcies president. Foment del trevall no representa a la majoria d'empreses petites i mitjanes catalanes (99%), que son les més dinàmiques exportant. Foment no ens resoldrà rès.

#23 Manolo, Bcn , 19/10/2013 - 07:28

Supongo que Más quiso forzar que Sefes suspendiera el acto, pero está claro que los empresarios no están por la labor. No deben estar muy a favor de arruinarse en un proceso que les quiere sacar de la UE y del euro

#22 Fran26, Vilassar de dalt, 18/10/2013 - 23:10

El dia que netegis de corruptes el teu partit podràs parlar de dignitat, però mentre ho toleris no en tens de dignitat.

#21 Ramon de les olives, Barcelona, 18/10/2013 - 23:05

Amb la dignitat els catalans no omplen la nevera! Que fàcil és parlar de dignitat quan no tens problemes per arribar a la fi de mes. Deixa't de dignitats i sua la cansalada per a que els catalans tinguin feina i no tanquin les empreses!