Publicitat

CDC inicia la precampanya a nou mesos de les eleccioins

Mas o Montilla?

Mas, durant el míting final de les europees

El comitè executiu nacional de Convergència ha donat aquest matí el tret de sortida a la precampanya electoral proposant Artur Mas com a candidat de Convergència i Unió a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. En la primera reunió que ha tingut la direcció de partit després de les festes de Nadal, l’Executiu, a proposta del seu president Jordi Pujol, ha decidit presentar la candidatura de l’actual líder de la formació nacionalista en el Consell Nacional que tindrà lloc el proper diumenge 17 de gener. Aquesta candidatura serà ratificada el mateix diumenge en un Consell Nacional conjunt de CDC i d’UDC.

Segons, Felip Puig, que ha fet de portaveu del partit en la roda de premsa, “amb Artur Mas, CiU ofereix un projecte de país i un lideratge sòlid que és el que el país necessita. És la represa necessària per superar la crisi  econòmica, superar  la feblesa catalana davant la política espanyola i la desafecció política”. El número dos de Convergència no se n’ha estat d’afirmar que “és la millor oferta electoral” i, tot i que Convergència i Unió “garantirà l’exercici responsable d’estar a l’oposició el que queda de legislatura” , amb l’acte del proper diumenge “començarem a mostrar la nostra responsabilitat com alternança”.

Puig ha avisat de “la llarga precampanya” i el cost que pot tenir, però s’ha mostrat optimista ja que a CiU “estem preparats per a recuperar la il·lusió del país”. El secretari general adjunt ha informat també que la decisió del Consell Nacional ha estat presa per “unanimitat” i  la candidatura de Mas serà ratificada pel Consell Nacional en votació secreta.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Àngels Calvo, Premià de Dalt, 12/01/2010 - 20:15

Ja ni ha prou de disbauxa, una mica de seny, si us plau. Endavant Artur!!!!!

#8 pep, manresa, 12/01/2010 - 18:25

Als fets em remeto, votar qualsevol opció del Tripartit és votar PSOE, ara bé, això no és una elecció de President amb només dos finalistes, al Parlament vull donar força a l'independentisme sense complexes, ara toca REAGRUPAMENT

#7 Meliq Salau, Reus, 12/01/2010 - 17:41

CDC: Mas i Oriol diuen que voleu federalisme i no independència malgrat 95% de vots, volen seguir a Espanya i la falsa ruta, el 2009 ni demanaren que publiquin les balances fiscals
Consigna a CDC: "AL MAS I A L'ORIOL UNA BONA PUNTADA DE PEU AL CUL!"

#6 Mariscal Font Paulus, katolonienfreistaat, 12/01/2010 - 16:24

Endavant, Mas president, té dret a il.lusionar amb noves propostes i energies per sortir de la crisi econòmica, moral i nacional de Catalunya. Desprès també parlarem de l'autodeterminació, evidentment. Avanti, endavant, aurrera(això en basc), come on.

#5 Shumacher, Barcelona, 12/01/2010 - 13:32

Raimon, si votas ERC sera presidente el Montilla, hasta ahora no habeis hecho otra cosa que manteneros en la poltrona.Vosotros sois la unica moneda falsa.