Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2017. 12:38h.

Mas, Ortega i Rigau s’escuden en els voluntaris

L’exconsellera d’Ensenyament els compara amb els del ‘txapapote’

Mas, Ortega i Rigau s’escuden en els voluntaris

Artur Mas

Artur Mas, Joana Orega i Irene Rigau -que han contestat només la defensa- han insistit en les seves declaracions davant el TSJC que el 9N va ser dut a terme per voluntaris. L’exconsellera d’Ensenyament ha comparat fins i tot els de la consulta amb els del txapapote, el vessament de petroli del ‘Prestige’ a les costes de Galicia el 2003.

Mas -que ha fet servir en tot moment l’expressió “procés participatiu”- ha reiterat que la consulta “no va ser un caprici individual” ni “una ocurrència”, però que “no s’hauria pogut fer sense els 42.000 voluntaris” que la van fer possible.

L’expresident ha reiterat que va ser “el màxim responsable” de la “idea”, però que pensava que no tindria “conseqüències legals”. Mas ha estat interromput en dues ocasions pel president del tribunal, José María Barrietons, per fer valoracions polítiques.

L’exconsellera Rigau, per la seva banda, ha recordat que Catalunya té “una gran tradició en el món del voluntariat” i ha recordat el paper que també van tenir els voluntaris “en el vessament de petroli a Galícia” o amb “els de la Marató” de TV3.

Mentre que Joana Ortega també ha subratllat que els voluntaris “van obrir els locals, van rebre els vots, van passar les dades al CTTI. Els funcionaris no van fer res”.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 Lorena, Bcn, 07/02/2017 - 00:08

Por generacion espontanea los pobres voluntarios organizaron un referendum que ahora le llaman "proceso" -pruses- participativo. Igual que los 500 autobuses organizados que ayer fueron a Barcelona.

#21 Xexo, Premia, 06/02/2017 - 23:12

Que cobardes ahora no an sido ellos sino los voluntarios que fuerte

#20 Carlos Gomez, llogando cadiras, 06/02/2017 - 21:47

"Mas, Ortega y Rigau se escudan en los voluntarios"


Quines analogies mes originals fan els nostres alliberadors nasionals. La Division Azul tambe estava formada per voluntaris pero algu els va induir a fer.ho i els hi va organitzar i finançar la logistica de la seva tambe patriotica campanya.

#19 Ramon de les olives, Barcelona, 06/02/2017 - 21:15

Això és com si Milans del Bosch digués que ell no va fer res el 23F, que els tancs van sortir al carrer pels que els portaven de manera voluntària. Quines penques!

#18 Leonidas, Santa Coloma, 06/02/2017 - 20:53

Los españoles se creen seres superiores a los catalanes, vascos y cualquiera que sea diferente a ellos y esa soberbia historica los va a autodestruir.