Publicitat
Política · 24 de Gener de 2022. 11:20h.

Mas passa comptes amb ERC

"Si hagués tingut una actitud com la que té ara, les coses haurien anat de manera molt diferent"

Mas passa comptes amb ERC

L'expresident de la Generalitat Artur Mas s'ha mostrat crític amb la manera de fer política d'Esquerra quan ell era al capdavant del Govern. "Si ERC, a partir del 2012, quan arrenca el procés sobiranista, hagués tingut una actitud com la que té ara, les coses haurien anat de manera molt diferent", ha assegurat en una entrevista a La Vanguardia.

"Perquè determinades presses, acceleracions i exigències que en aquell moment hi havia no s'haurien produït de la manera que es van produir. Jo, que vaig veure una ERC molt diferent de l'actual, que ara el gir hagi sigut tan radical i tan copernicà cap a aquesta aposta pel realisme", ha afegit.

Sobre la mesa de diàleg, Mas ha afirmat que "soc absolutament favorable a l'aposta política pel diàleg". "Ara, una cosa és això i una altra convertir-se en un venedor de fum o en un il·lús pensant que només perquè hi ha una taula de diàleg ja s'obre un món nou que ens portarà a una solució", ha explicat.

L'expresident ha descartat tornar a la política. "La meva decisió és allunyar-me dels partits i subratllar, cada cop més, el meu perfil institucional com a expresident del país", ha assegurat. Mas ha insistit que "la decisió és no formar part de cap altre partit polític en el futur".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#19 R.C Carbó, Barcelona, 25/01/2022 - 10:10

Independentment de la veracitat —o no— del que diu, sempre culpant els altres. Mai assumint cap responsabilitat. La qual cosa és més greu en ell, que era qui manava i que, a despit de les pressions eixelebrades d'ERC, hagués pogut redreçar el rumb.
Però aquell timó que tenia penjat a despatx de res no hauria de servir.

#17 El delfí, Barcelona, 24/01/2022 - 16:58

Mas es menos, navegant per l'Atlàntic, exonerat pels Frankenstein del Tribunal de Comptes i Catalunya feta una braga, evidentment deixa la politica, no té més alternativa, apa, bon vent i barca nova i estigui bonet

#16 Sergi Sergio, Barcelona, 24/01/2022 - 16:41

Mas, tu eras el President y por tanto el maximo responsable, menos cuentos y menos excusas. Todo el desastre sideral que habeis montado tiene un maximo reponsable, no eres el unico culpable, hay otros muchos pero si el maximo.

#15 Marc de Vich, Vich, 24/01/2022 - 16:39

No voy a utilizar, la palabra por la que me censuras, pero bueno, ya sabemos, para los que nos dedicamos a ganar la vida con el sudor de nuestra frente, lo que vale 0,01 euros, y claro, cuando ves a estas vedetes, que se pasean entre bambalinas, yates y fiestas, a uno solo le surge una pregunta, ¿porque estos no viven como yo? ¿de que viven? scis

#14 Don, Barcelona, 24/01/2022 - 15:37

Este caradura tiene absolutamente la culpa de todo, si Cataluña está así hoy este tiene el 99,9 % de culpa, tiene la culpa de Puigdemont tiene la culpa del Proces tiene la culpa de que la cup respire…. Ya le llegará su San Martín!

#14.1 A.Bcn, Barcelona, 24/01/2022 - 16:11

Demasiado está tardando.