Publicitat
Política · 22 de Febrer de 2011. 16:40h.

Mas pesca en aigües del PPC

El Govern fitxa l'exdelegada del Govern a Catalunya

Mas pesca en aigües del PPC

Mas, pescant a l'Ampolla, en una foto d'arxiu

Després del fitxatge del socialista Ferran Mascarell com a conseller de Cultura, Mas ha incorporat l'exdelegada del Govern a Catalunya, Susana Bouis, com a nova directora general de Funció Pública. Mas reprodueix d'aquesta manera el que ja va fer Pujol a mitjans dels 90 quan va fitxar Ignasi Guardans, nét de Francesc Cambó, precisament en l'època que Aznar predicava el 'gir catalanista' del PP. Guardans, que va acabar col·laborant amb el PSOE, va arribar a diputat a Madrid i a Brusel·les.

Bouis, nascuda a Barcelona el 1967, és llicenciada en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona i diplomada en Sanitat per l'Institut d'Estudis de la Salut. També està graduada en Direcció General per l'IESE i ha cursat el programa de Direcció Executiva a ESADE 'JO directiva'.

En l'àmbit professional, ha estat membre de la direcció de l'Àrea d'Intervencions i Procediment Sancionador en Seguretat Alimentària i de la Direcció de la Divisió de Vigilància i Control d'Animals de Companyia.

Entre 2003-2004 va ser delegada del Govern i entre 2002-2003 va ser subdelegada del Govern a Barcelona. Anteriorment, havia estat cap del gabinet de la delegada del Govern a Catalunya.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Roger, BCN, 22/02/2011 - 19:48

Esta fitxan a l'ala moderada del PPC. Desde la radicalitzacio del PPC amb l'expulsio d'en Josep Pique els mes moderats cercaven una sortida i en Mas els hi ha donat.

#2 asina, bcn, 22/02/2011 - 19:36

...i Duran serà ministre del PP, no?
Esta cantat... i tot aixo després de votar el 10 d'Abril, Sr. Mas? Quin terrabastall i confusio d'idees, no?

#1 jordi, bcn, 22/02/2011 - 18:25

Es logic.A CiU i el PP nomes els diferencia el grau de catalanitat.El electorat es practicament el mateix,que segons el tipus de eleccions,vota un o l'altre.