Publicitat
Política · 13 de Novembre de 2012. 08:37h.

Mas "plantarà carà" a les "amenaces" de Madrid

Adverteix que “hi ha unes línies vermelles, la de la democràcia i la convivència, que no es poden passar"

Mas "plantarà carà" a les "amenaces" de Madrid

Mas, a Figueres

El president de la Generalitat i candidat de CiU a la reelecció, Artur Mas, ha volgut deixar clar que davant la campanya d’atacs en contra de Catalunya i els catalans no es contestaran segons quins comentaris però “quan ens provoquin jugant amb temes importants i essencials, com ara jugar amb l’origen dels cognoms o amb l’expressió democràtica, que és un atemptat contra la democràcia, aleshores nosaltres plantarem cara, sense sortir però del nostre estil de serenitat”.

I és que el president Mas assegura que “hi ha unes línies vermelles, la de la democràcia i la convivència, que no es poden passar i si algú les traspassa les considerarem  no una provocació sinó una amenaça”. I aleshores “no ens podrem quedar quiets”.

Després de recordar la solidaritat que Catalunya ha tingut de sempre amb l’Estat “molta més que la d’altres que després s’embolcallen amb la bandera espanyola”, el president Artur Mas ha volgut parafrasejar un mestre que li deia que “les fronteres es poden moure, però les nacions no es poden eliminar ni esborrar dels mapes”.

"Respectarà el govern espanyol el que digui Catalunya el pròxim 25 de novembre?", aquesta és la pregunta que el Artur Mas ha fet a l’executiu de Madrid a Figueres en un míting davant més de 1000 persones, després d’afirmar que “ja sabem com des de l’Estat interpreten les lleis, que  sempre és com volen i mai a favor de Catalunya”.

El president ha recordat que des del primer moment “hem dit que tot el que volem fer, ho volem fer dins dels marcs legals” i ha defensat que siguin els ciutadans els qui decideixin el seu futur a les urnes “perquè prefereixo guanyar les coses a les urnes i no pas als tribunals”.

Finalment, ha dit que “en les democràcies el poble pot aspirar a canviar les lleis”. I per això ha demanat a les institucions espanyoles que, si convé “es canviïn els marcs legals perquè el poble català pugui decidir el seu futur”. Es tracta doncs de veure com el govern espanyol interpreta la democràcia.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#10 Mas nos roba más, Barcelona, 13/11/2012 - 14:32

Cómo le gusta al chalado ir de héroe ante amenazas inexistentes. Joel, otra peli, como la del gilipollas del terrorista anónimo que se cree William Wallace. La culpa es de sus padres para empezar. No puedo esperar a bajármela (ya la hemos pagado), para reir como como con Excuses!

#9 Frank, berga, 13/11/2012 - 12:44

Llevais 30 años asustando a los catalanes diciendo que si los españoles prohibiran el catalan en las escuelas, que si nos quitaran competencias, que si nos quieren castellanizar y al final a tenido que venir una crisis mundial para convencer a la gente que España nos roba. Quien asusta mas Sr Mas.

#9.1 Meritxell, Barcelona, 13/11/2012 - 13:00

És d'agrair, Frank, el teu reconeixement públic al fet que Espanya ens roba i que manifestis sense embuts que la gent ja n'està per fi convençuda.

#9.2 Frank, berga, 13/11/2012 - 13:28

Creo que o bien no lo has entendido o yo no lo expreso bien pues lo que yo quiero decir es que ya esta bien de decir que los españoles quieren asustarnos cuando aqui los separatistas y CIU llevan 30 años asustando con profecias que nunca se han cumplido.

#9.3 spanish, Madrid, 14/11/2012 - 16:17

meritxell ? uhmmmmmmmmmmmm ves al metge tens un trastorn greu es diu : racisme

#8 STOP INVASIÓ ISLÀMICA, QATARUNYA, 13/11/2012 - 12:32

http://www.youtube.com/watch?v=X19f5egZ3I0

#7 spanish, Madrid, 13/11/2012 - 12:10

ya lo hemos visto como plantaba cara jjajajjaa sobre todo a Duran (loco por ser ministro) que pena

#6 Paco Ampurdan, Les Lloses, 13/11/2012 - 11:53

Plantarà cara amb les unitats blindades dels Mossos d´Esquadra, la FAC (Força Aèrea de Catalunya, coneguda perquè els seus pilots porten barretina enlloc de casc), el vapor "Montserrat" (rescatat de la Guerra de Cuba) i els temuts SMDM (Submarins de la Mare de Déu de Montserrat).

#6.1 Meritxell, Barcelona, 13/11/2012 - 11:59

No Paco, no, nosaltres ho fem amb les urnes.
Cadascú actua d'acord amb els seus principis i la seva educació.
I és llavors quan les incompatibilitats suren.

#6.2 Paco Ampurdan, Les Lloses, 13/11/2012 - 12:08

Llavors, el President Mas deu ser una reencarnació de Gandhi. Per estabellar-me, jo no pujo a aquest cotxe.