Publicitat
Política · 31 de Gener de 2011. 15:24h.

Mas planteja al Rei el pacte fiscal

També expressa la seva preocupació perquè s'utilitzi el català com a arma de confrontació

Mas planteja al Rei el pacte fiscal

Mas i el Rei

El president Artur Mas ha informat al rei Joan Carles de la voluntat del govern de plantejar un pacte fiscal en la línia del concert econòmic, que permeti a Catalunya administrar els recursos que ella mateixa genera, a partir de l'any 2012 quan es produeixi la formació del nou govern espanyol.

També s'ha analitzat la situació financera de l'Estat espanyol, des del punt de vista de generar credibilitat de cara enfora, així com de continuar impulsant les reformes que calen a aquest objectiu.
 
El president ha traslladat al rei la seva preocupació per la situació de clar retrocés que ha significat la sentència del Tribunal Constitucional contra l'Estatut de Catalunya, i l'ha informat dels plans del govern de Catalunya per estabilitzar les finances públiques de la Generalitat.
 
Igualment ha expressat la seva preocupació perquè un cop més s'utilitzi el tema català com a arma de confrontació electoral ara que s'acosten les eleccions municipals del 22 de maig vinent.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 AL PAN PAN, vielha, 01/02/2011 - 12:06

veya independentisda de mis...., Le ha faltado tiempo para sacarse la foto con el representante del supuesto estado opresor.
Yo es que me parto con estos tipos. Igual que el Benach. No perdió oportunidad de fardar y sacarse la foto.
Que incoherencia y que falta de ous. Vamos como todos los indepes

#9 Siscu, Artesa de Segre, 01/02/2011 - 10:27

Sembla que aixó del pacte fiscal en la línia del concert, va de debò, cosa que està deixant amb el cul a l'aire als professionals de l'agit-prop i la critica antiCiU.

#8 PARA TORSIMANY, vielha, 31/01/2011 - 18:20

QUE ANTIGUO ERES CHAVAL.......

#7 PARA MARC SABATES, vielha, 31/01/2011 - 18:18

deja de mezclar la medicación con el priorat. No es bueno, ya te lo dije hace tiempo y veo que sigues sin hacerme caso

#6 Mariona, Rubí, 31/01/2011 - 17:52

M'imagino al sr. Mas fent el ploricó davant del Rei (que no es molesta ni a felicitar-nos el Nadal amb el nostre idioma), i Su Majestad fent alló de "per aquí m'entra, per aquí em surt i per alla em fa tururut". Que babaus que som senyor!