Publicitat
Política · 28 d'Abril de 2012. 16:50h.

Mas posa Guardiola com a exemple

Demana recuperar "la feina ben feta no té fronteres" de Pujol

Mas posa Guardiola com a exemple

Mas i Guardiola, en una imatge d'arxiu

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha apostat per recuperar el lema de Jordi Pujol de "la feina ben feta no té fronteres". També ha reconegut que "hi ha gent que pot espantar-se per les xifres d'atur, i amb raó, però la resposta està en el teixit empresarial de petites i mitjanes empreses que són capaces de posar-se al dia, de tirar endavant i amb la vista posada moltes vegades en els mercats exteriors", ha argumentat.

Encara que ha admès que moltes empreses han hagut de tancar per la crisi, "se n'han creat d'altres i moltes de les que existien no només subsisteixen, sinó que avancen". Ha posat com a exemple de feina ben feta i amb passió el de l'entrenador del FC Barcelona, Pep Guardiola, de qui ha dit que és "un personatge apassionat per la seva feina que va dir que necessitava carregar piles, però que ha fet una feina ben feta, que s'ha demostrat que no té fronteres perquè parla gairebé tothom d'ell; per això és un bon exemple en aquest sentit".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 jordi, Barcelona, 01/05/2012 - 17:17

En Mas copia el patriarca Pujol donant consells. Però realment és Mas i el seu govern el que s'ha buidat, se li han acabat les iniciatives i s'haurien de prendre un temps sabatic o, en tot cas, deixar pas a gent més imaginativa. Abans de donar consells, que siguin autocrítics, com Guardiola.

#21 Vicenç Ramoneda, Sentmenat, 30/04/2012 - 14:44

Posar-lo com exemple no et farà millor a tu!

#20 Chindasvinto, Barna, 30/04/2012 - 13:44

Lluis: Se habiá vaciado en el Barça y la direc tiva que parece que es un poco cutrilla y solo le ofrecia en recompensa 1.664 millones de las antiguas pesetas por año y limpias de polvo y paja. No te estrañe que ante tan poco reconocimiento y el desagradecimento se va a otro lugar que le danel doble

#19 Lluís, St. Cugat, 29/04/2012 - 11:44

FCB li oferia 10 M. nets per temporada i ell demanava 14 M.
Abramovich li ofereix 40 M nets per 2 temporades i ell ha dit que sí.
Desde fa 2 mesos té col.legi reservat a Londres.

Sí senyor, és un gran exemple!!!!
Mas í la seva familia també són un gran exemple amb els diners a Suïssa...

#18 jajajjaaaaa, barcelona, 29/04/2012 - 10:44

Guardiola mai tancaria Hospital, timonel que no te enteras contreras, ni arrassaria el Palau, ni mantindria a Sola, Vives i tot el milletistme, ni pactaria amb el PP.....