Publicitat
Política · 12 de Gener de 2011. 17:01h.

Mas posa Pirena com a exemple

"L'esforç que es fa per tirar dels trineus és el que ens fa falta per tirar endavant el país"

Mas posa Pirena com a exemple

Artur Mas durant la presentació

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha presidit aquest migdia,a la Plaça de la Catedral de Barcelona, l'acte de presentació de la 21ena edició Pirena Advance, que enguany se celebra del 5 al 19 de febrer. Mas ha fet un símil entre l'esforç per tirar del trineu que faran els participants en la cursa amb l'esforç que han de fer els catalans "és el que ens fa falta a tots plegats per tirar endavant el país i que puguem donar la volta a les coses".
 
En el decurs de la seva intervenció, el cap de l’Executiu ha subratllat "que una iniciativa com aquesta té al darrera un sistema de valors compartits, com l’esforç i la perseverança, que haurien de ser un exemple pel conjunt de la nostra societat en aquests moments difícils que ens toca viure, i que estic convençut que superarem".
 
"Pirena és una cosa sana -ha afegit-, i a la nostra societat falten coses sanes, per això ens aniria bé compartir aquests bons valors". I en aquest sentit ha agraït l'esforç de l'organització per tirar endavant aquesta prova de reconeixement mundial. "El que fa gran una cosa -ha dit- és creure-hi, posar-hi esforç, posar-hi imaginació, bones idees, i que hi hagi gent que faci pinya entorn dels objectius", cosa que, ha explicat, representa Pirena.
 
El president ha destacat que la cursa presentada avui és la segona més notable del món en la seva categoria, després de la que se celebra a Alaska. "Que això passi als Pirineus , a casa nostra, és també una mostra important de la capacitat del nostre país de mirar de portes enfora"; "sobretot -ha afegit- nosaltres, Catalunya, que sempre se’ns acusa des d’altres llocs de ser persones tancades, que només mirem cap a nosaltres mateixos, com si fóssim una mica provincians perifèrics". "Som un país capaç de projectar-nos internacionalment i d'excel·lir", ha reblat.
 
En aquest sentit, el cap del Govern ha explicat que ahir es va reunir amb el president de Fira de Barcelona i responsables del World Mobile Congress per aconseguir que Catalunya i Barcelona siguin referents mundials en la telefonia mòbil.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 no sóc un imbècil!, bcn, 13/01/2011 - 09:49

siusplau sr. Mas, prou de metafòres imbècils per a nens cagats, si segueix amb tanta imbecilitat no podré suportar aquests 4 anys pròxims!
com a mínim calli, amb tanta imbecilitat no s'aixeca un país, se l'enfonsa més encara!!!

#1 Marc Sabatés i Laporta, Barcelona Catalunya //*//, 12/01/2011 - 17:51

Endavant Catalunya ! ! ! !