Publicitat
Política · 22 d'Abril de 2015. 15:13h.

Mas prepara el terreny per ajornar les eleccions

Recorda a ERC que el compromís era a canvi “d’estabilitat parlamentària”

Mas prepara el terreny per ajornar les eleccions

Mas i Junqueras, en una imatge d'arxiu

El president de la Generalitat, Artur Mas, en una entrevista a El Punt-Avui que s’emetrà aquesta nit, reitera la seva voluntat de convocar les eleccions pel 27S, però ho condiciona al fet que ERC compleixi amb l’acord d’estabilitat parlamentària. Mas creu que els republicans no estan complint la seva part de l’acord.

“Hi ha un acord signat del mes de gener, que és un acord que parla d’estabilitat parlamentària fins al moment de convocar les eleccions, i en aquest sentit tinc alguna queixa perquè es perden votacions al Parlament que van en detriment d’aquest acord signat d’estabilitat parlamentària”.

“S’hauria de complir i no es compleix al 100% ni en tot moment”, ha lamentat el cap del Govern. Tot i això, ha assenyalat que “a hores d’ara jo no he canviat la meva intenció. La intenció hi és, de convocar les eleccions per aquest mes de setembre”.

Mas, però, ha insistit en recordar a ERC que l’acord parla “d’estabilitat parlamentària”. “La majoria parlamentària no hauria de perdre votacions i se’n perden algunes. Jo crec que això no és el que està signat al 100%. No passa res. Vaja, sí que passa. Passa que no s’haurien de perdre aquestes votacions”.

Publicitat
Publicitat

51 Comentaris

Publicitat
#42 José Quinta, LH, Cataluña, España, 23/04/2015 - 13:33

Vaya hombre, para unas urnas que puede poner legalmente, y no se atreve. Pero no era un "demócrata radical"? Ah, claro, sólo cuando cree que puede ganar. Por otro lado, yo pensaba que el no tener suficiente apoyo parlamentario era motivo para adelantar elecciones, no para aplazarlas!

#41 JJ, BCN, 23/04/2015 - 09:02

Volieu passar a la historia com uns nous "George Washington" i acabareu sent l'equivalen modern del "Philippe Pétain".

I suposo que a Madrid segueixen rient.

#40 Carlos Gomez, Bcn, 22/04/2015 - 23:52

Cada cop que aquest home treu el vestit de nuvi i la inoxcrom del museu nomes es per fer o dir astracanades com aquesta.
Amb les seves infules d´estadista mesianic incapaç d´admetre que es on es per la ma dictatorial d´un delinquent i les adversitats imprevisiblesde la historia esta conduint al pai

#39 Carlos Gomez, Bcn, 22/04/2015 - 23:26

Res home res.
Tot aixo s´arrecla amb un altre full de ruta.
El gremi d´impresors es el que esta mes content que un onanista a una sesio continua a Perpinya amb tota aquesta charlotada.
Nomes es una astuta estrategia per atabalar l´enemic.
Amb tant full de ruta ja s´han perdut.

#38 H.Ch.Andersen II, St. James Square, 22/04/2015 - 21:43

Caperusita roja estalada i el lobo ferós seguían por el bosque cuando aparessió un hada jubilada y dijo Caperusita: Quien es esa Señora grande con un abrigo llampante? es la bruja de Blancanieves pero no sale en el cuento pues está atareada con las cassoladas i otros saraos.Sigue..