Política · 9 de Setembre de 2019. 09:47h.

Mas prepara la tornada

Assegura que "hi ha força gent" que l'anima a presentar-se

Mas prepara la tornada

L'expresident de la Generalitat, Artur Mas, assegura que cada cop hi ha més veus que l'animen perquè torni a la primera línia de la política. Mas acaba el proper 20 de febrer la inhabilitació a què el van condemnar per haver impulsat el 9-N.

L'expresident de la Generalitat explica en una entrevista a Rac1, que s'emetrà aquest vespre a dos quarts de deu de la nit, que ell no té les ganes de fa uns anys, però manté intacte el que assegura que és el sentit del deure.

"Hi ha força gent, de manera creixent -assegura- que em demana que agafi més responsabilitats de les que tinc actualment, que en tinc molt poques, però no és menys veritat que aquest no és el meu desig principal. Així com jo, durant molts anys, sí que vaig fer tots els esforços possibles per arribar a ser president de la Generalitat, les ganes, el desig i la voluntat que tenia, en aquest moment, no els tinc igual".

pugimas.jpg

D'altra banda, que ara no toca que hi hagi eleccions al Parlament. Perquè pogués presentar-se en una llista, les eleccions haurien de ser a partir de la primavera de l'any vinent.

L'expresident sospita que Esquerra només vol que s'avancin per prendre-li la presidència de la Generalitat a Junts per Catalunya. Per això, desafia els republicans a explicar de què servirà que se'n convoquin quan surti la sentència.

"Convocar eleccions com a conseqüència de la sentència crec que clarament no és el camí. Aquesta no és cap solució excepte que no es busqui algun tipus d'interès partidista. Ara, si se m'explica que ja hi ha un pla dissenyat perquè l'endemà d'aquestes eleccions, si es guanya majoria a favor de la independència, passen no sé quantes coses, i s'han d'explicar quines coses i com es farien, aleshores pot ser que ens convencin. Per tant, aquell que demana les eleccions, és qui ho ha de justificar", interpel·la als republicans.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#22 Gregari, VNG, 10/09/2019 - 18:43

Si, que vuelva porque se fue de rositas gracias a la CUP y es de los que tienen más responsabilidad de todo lo ocurrido.

#21 Nou partit a la vista, Bcn, 10/09/2019 - 12:25

Encara no és el moment. Just quan trobi el nom del nou partit aleshores tornarà per la porta gran. Té forces opcions de noms molt engrescadors, com ara Cap a l'imperi. Pets amb cua, Cágateloritocat, Alltothepocketagain, Jasocaqui II, El seu preferit era "mari...n el último, pero en català no queda prou be.

#20 Valenti, Tarragona, 09/09/2019 - 20:35

PEPE 1.1
Háztelo mirar. Tu más, tu peor es argumento de patio de colegio.
No te andes en la cara y usa Clearasil, a ver si los granos no te dejan marca; estudia y cuando hayas aprobado la ESO vuelves.

#19 Valenti, Tarragona, 09/09/2019 - 19:22

Mas es un sinvergüenza, el mayor culpable del desastre en el que estamos inmersos. Si tuviese un mínimo de dignidad no saldría de su casa.

Eso de que "me lo piden" es muy probablemente falso, puro autobombo. En Menorca, por ejemplo, son muchos los que le envían directamente a la mierda.

#18 Marti, Palafrugell, 09/09/2019 - 19:16

Mas no está satisfecho, quiere concluir su gran obra, su legado para la historia: no dejar piedra sobre piedra del que era un magnifico pais conocido como Catalunya.