Política · 27 de Novembre de 2009. 13:52h.

Mas pressiona Montilla

El president de CiU reclama una resposta unitària

Mas pressiona Montilla

Montilla i Mas, en una imatge d'arxiu

El president de CiU, Artur Mas, ha enviat una carta al president de la Generalitat, José Montilla, on considera que "no s’entendria que dotze diaris de tendències ben diferents siguin capaços de fer una editorial conjunta i que en canvi els partits catalans no aconseguíssim compartir un esquema comú sobre les conseqüències que pot tenir la sentència del TC".

"En aquest sentit, entenc que correspon al President de la Generalitat convocar una trobada dels partits amb representació parlamentària per analitzar la situació de present i, eventualment,  definir un pla d’acció de cara al futur", assenyala.

"Sé que en alguns moments heu manifestat que fins que no es conegui la sentència del Tribunal Constitucional era millor no parlar-ne massa. Tanmateix el darrer cap de setmana vos mateix us hi vàreu referir d’una manera ben clara i eloqüent".

"Entenc per tant que no podem ajornar més la trobada que us proposo, i que resulta cada dia més urgent poder definir una estratègia amb el màxim de consens possible. Una estratègia que surti des de Catalunya i que tingui traducció per part dels partits catalans en l’àmbit de la política estatal".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Alcampelló, Barcelona, 27/11/2009 - 19:53

Lo del TC es lo de menos. Lo que les importa es que el pensamiento único totalitario avance. El Frente Nacionalista Identitario está en marcha. Pero CIUTADANS, partido no identitario, ciudadanista y del siglo XXI, se opone a este disparate.

#1 josep fomollosa, reus, 27/11/2009 - 14:06

http://cimeraextra.blogspot.com/2009/11/paraula-dallocton.html.