Publicitat
Política · 14 d'Abril de 2010. 22:44h.

Mas "probablement" serà president

Pilar Rahola presenta el seu llibre "La màscara del rei Artur"

Pilar Rahola, que aquest dimecres al vespre ha presentat el seu llibre "La màscara del rei Artur" (RBA), ha afirmat durant la presentació que el líder de CiU "vol ser president de la Generalitat i probablement ho serà". Rahola ha manifestat també que "de vegades aquest país és complicat" perquè un amic, previsiblement proper al tripartit, ja li ha preguntat "ja t'has fet d'ell?".

La periodista i escriptora ha explicat també que va estar forces mesos rumiant si acceptar l'encàrrec de l'editorial, però que finalment va valorar l'experiència de que "conèixer de prop qui pot ser president de la Generalitat és un autèntic luxe".

En la seva opinió, "Mas està carregat d'estereotips" i, al començament de l'obra descriu les deu llegendes urbanes com "no és amic de Pujol", "no pot veure en Duran i Lleida" o "l'home que més l'influiex és David Madí".

Josep Cuní, que ha intervingut en la presentació juntament amb l'exconseller Ferran Mascarell, ha definit també Mas com "l'antítesi de quasi tot de Pujol" mentre que l'extitular de Cultura amb el darrer Govern Maragall ha explicat que, malgrat el seu tarannà reservat, el president de CiU "s'ha deixat observar".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 lluigi, BCN, 16/04/2010 - 11:14

Es el politic mes preparat amb diferencia de Cat i Espanya. I tambe el mes normal. Per aixó s'atreveix al examen de Rahola. Quins altres politics actuals s'atrevirian???
Peró ja se sap que aqui som el pais de les enveiges...

#13 rahola pesetera, BCN, 15/04/2010 - 20:29

Como todo izquierdista independentista ella es de quien le alimente mejor.

Las mismas familias franquistas q gobernaban cataluña gobernaron antes y actualmente. Ahora son catalanistas pero mañana serán lo q toque

#12 Xavier Sunyer, bcn, 15/04/2010 - 15:26

¿Hace faltra otra prueba más convicente de que Rahola es de CiU, más que su libro, su Mas, y sus propias palabras? Rahola es de CiU,. no es de izquierdas ni feminista, es de CiU. La polémica es si lo es desde hace 10 años, de hace 5 o de hace 25.

#11 fatela, Bar-Cel-Ona, 15/04/2010 - 13:39

Pilar Rahola: Pelotaaa.
EL MAS CARA DE LIBRO.

#10 Bacus, Tarragona, 15/04/2010 - 10:51

Mas si es president ho serà de la seva escala, pel que fa a la opció Laporta no em sembla malament. Del que sí estic segur es que hem de treure com sigui la crosta que ens està manant i enfonsant.