Política · 24 de Gener de 2014. 22:56h.

Mas proposa un programa comú a les europees després del no d'ERC

Compara la convenció del PPC amb "un festival d'amenaces"

Mas proposa un programa comú a les europees després del no d'ERC

Mas, a l'acte de CDC

El president de Convergència, Artur Mas, ha emplaçat a la resta de formacions polítiques a favor de la consulta a arribar a un acord per compartir un programa polític de cara a les eleccions europees que se celebraran el 25 de maig: “Oferim a la resta de partits a favor de la consulta pactar un programa en comú en defensa del procés que viu Catalunya”. Mas ho ha afirmat davant de més 900 càrrecs locals de Convergència Democràtica de Catalunya, reunits aquesta tarda a Calella (Maresme) en el marc de la Convenció Municipal del partit.
 
El president de CDC ha estès la mà a la resta de formacions polítiques que han declinat formar una llista electoral conjunta amb un objectiu: “Donar més força i traslladar aquest missatge al conjunt de pobles d’Europa”. Artur Mas ha assegurat que, des de CDC, “s’han fet tots els esforços possibles” i a quatre mesos justos de la celebració de les eleccions europees ha esperonat els congregats a treballar per què es compleixin fins a quatre condicions i aconseguir que aquest procés sigui “exitós”: Que hi hagi voluntat del poble de Catalunya, capacitat de resistència, majories sòlides –que a dia d’avui, hi són- i fer-ho bé”.

 També ha fet referència a les crítiques i amenaces de diferents càrrecs electes del PP de Catalunya i d’arreu de l’Estat, concentrats aquest cap de setmana en un acte a Barcelona. “Esperem que  sigui un debat d’idees i no un festival d’amenaces”.
 
Artur Mas ha emplaçat els dirigents populars a “contraposar idees”, tot afegint que “de ben segur que seria molt interessant”. I ha conclòs, apostant per exercir democràticament el dret a decidir: “Entendria perfectament un govern espanyol que volgués convèncer els catalans que és millor estar a Espanya; però no puc entendre que hi hagi uns partits que no volen que els catalans i les catalanes puguin decidir lliurement el seu futur polític".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#7 rafa, lleida, 25/01/2014 - 18:51

Este pobre siempre arrastrándose, que lastima, con lo que simboliza. El Junqueras patadita cada dos por tres, salvo que se le arrodille y le conceda lo que le pida.

#6 Pablito, Barcelona, 25/01/2014 - 11:03

Mas se levanta, coge la chistorra y haber que sale hoy. Y en su ingenuidad carente de vergüenza suelta la chorrada del día y se queda satisfecho.
Patético, iconoclasta, simple. Vulgar y petardo donde los haya, él se siente feliz y como los malos actores dice; la cosa que hablen de mí aunque sea mal.

#5 Barcelona, Barcelona, 25/01/2014 - 02:45

Se li nota histèric amb la possibilitat que CiU s'enfonsi a les eleccions.

#5.1 Gombau, Vidrà, 25/01/2014 - 10:32

Senyors unionistes, em sembla q aquest cop us equivocareu de cap a peus, i el Mas farà uns molts bons resultats. Els catalans, encara q no siguem de CiU, valorarem la seva valentia i decisió i el votarem. Per tant, no recolzarem a CiU, sinó al Sr. Mas....i en conec uns quants q pensen fer el mateix.

#4 josep, palma, 25/01/2014 - 00:24

El nacionalismo engendra odio pero se convertirá pronto EN AMOR

#4.1 Pere, Girona,Spain, 25/01/2014 - 08:53

i perquè????, si es pot saber

#3 Funcional, bcn, 24/01/2014 - 23:33

Ya no sabe que hacer para evitar esa fatidica foto donde pudieran cumplirse la deblacle electoral de CIU y ser acusado de cargarse el partido. Pobre diablo, la ultima vez que pidio una mayoria excepcional ya no recuerdo ni lo que le resòndio el "pueblo", pero el parece que lo recuerda muy bien.