Publicitat
Política · 22 de Juny de 2015. 12:53h.

Mas: "Que tinguem sort"

El president diu que la separació ha estat "dolorosa", però que el Govern ara està "cohesionat"

Mas: "Que tinguem sort"

Artur Mas

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha desitjat “sort” als nous membres del Govern després que prenguessin possesió del seu nou càrrec en un acte al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat. “Que tinguem sort” i ha donat “la benvinguda als nous consellers, i el desig de sort i encerts, que ho seran pel conjunt del poble de Catalunya”.

Mas ha reconegut que la separació de CiU -amb la sortida dels consellers d'Unió- ha estat "dolorosa", però ha destacat que el Govern ara "està cohesionat en el seu últim objectiu nacional: un Estat independent per a Catalunya".

"El Govern -ha afegit- vol que la gent es pugui pronunciar sobre l'emancipació nacional, que ha de ser pel conjunt dels catalans". En aquest sentit, Artur Mas ha exposat que "vivim hores decisives al servei de l'existència i la continuïtat mateixa d'aquest país com la majoria volem que sigui".

El president ha volgut agrair la feina feta als exconsellers Joana Ortega, Ramon Espadaler i Josep Maria Pelegrí i ha tingut paraules d'"afecte" per tots tres. "Tots, i especialment la Joana Ortega, heu tingut el coratge i la valentia de fer el que calia, en moments convulsos", ha destacat.

Finalment, ha admès que “hem hagut de prendre decisions a contracor", però "hem exercit la nostra responsabilitat i vosaltres tres ho heu fet de manera important". "Hem tingut el coratge, la valentia i també el seny i lam serenitat per fer les coses com s'havien de fer", ha conclòs.

Una imatge d'Artur Mas amb De Gispert

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#16 Manolo, Barcelona, 23/06/2015 - 13:31

No sé porqué ha de cambiar la suerte de este pajarito

Todo lo que toca ha fracasado. Solo con mirar su trayectoria ya da pena

Lo jodido es que sus decisiones en estos años nos han afectado

Por mí se puede perder en busca de Itaca. No lo encontraremos a faltar

Que desastre de President

#15 P. Bragulat, Bcn, 22/06/2015 - 21:58

Ep!, aixó sembla la traducció de la famosa frase dels "torerus", alló de Dios reparta suerte. A veure si la vocació de l'Artur era una altra. Segurament ens haguès anat millor a tots. Er niño de Pedrarbe. Arsa!

#13 ojo al dato, es el año 2015, 22/06/2015 - 19:23

Catalanes
¡CiU ha muerto!

#12 Pepet, Sabadell, 22/06/2015 - 18:29

Nomenar la sort, en aquest cas, mostra una clara falta de convicció en el resultat d'una aventura; a hores d'ara del procés, em sembla d'una irresponsabilitat total. President, heu renunciat a governar per TOTS els catalans i ara resulta que el destí del poble dependrà de la sort.Impresentable!

#11 BEJOTA, bcn, 22/06/2015 - 17:42

Joana Ortega, ofereix les dades definitives de la consulta independentista del 9Ngencat.cat

Política 01/12/2014 21:02 Hi va votar un 37%.
La Generalitat xifra la participació final en la consulta en el 37% del cens, i el suport a la independència en el 30% .