Publicitat
Política · 11 de Juliol de 2011. 16:20h.

Mas reafirma la projecció internacional de Catalunya

Després de pactar amb el PP una retallada del 20% en les delegacions de la Generalitat a l'estranger

Mas reafirma la projecció internacional de Catalunya

El president Mas i la resta de membres dels 4 Motors per a Europa, al Pati dels Tarongers

El president del Govern, Artur Mas, ha reafirmat la voluntat de projecció internacional de Catalunya  després que el Govern hagi pactat amb el PPC una retallada del 20% en les delegacions de la Generalitat que, a més, impedirà l'obertura de la delegació comercial de la Generalitat a Mèxic.

Mas ha reivindicat la vocació internacional de Catalunya com a via primordial per al progrés. “El nostre futur passa per Europa i el món”, ha afirmat el cap del Govern, alhora que ha emmarcat en aquesta línia la pertinença de Catalunya en grups d’influència com és el cas de l’associació interregional 4 Motors per a Europa.

“Volem que la  nostra veu sigui escoltada a Europa i encara que no tinguem estat propi per nosaltres mateixos, podem ser més escoltats si anem junts”, ha assegurat el president.

La presidenta del PPC, Alicia Sánchez Camacho, va voler destacar, durant la roda de premsa per explicar el pacte, que “el compromís del Govern amb el PPC es reflectirà en l’aprovació durant aquest any d’un Pla de reestructuració del nombre d’oficines d’acció exterior de la Generalitat de Catalunya”.

En efecte, el tercer punt del compromís entre el Govern i el PPC estableix que "el Govern centrarà la seva actuació en aquelles àrees geogràfiques d'acció que es considerin prioritàries i imprescindibles per a la internacionalització de les empreses catalanes. En aquest sentit, el Govern aprovarà durant l'exercici 2011 un Pla de reestructuració de l'estructura d'oficines d'acció exterior de la Generalitat de Catalunya".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#6 joan, manresa, 12/07/2011 - 18:07

El Casal,18h.-Tots ,tots sabem lo que va more el Sr.Carod a crar las Delegacions.Amb l'excussa de pais va endollar moltes personas de ERC.Neteja CiU,neteja.Primer tenir Estat,després delegacions..I ull,parlant de proyecció,ahir Tele.Nit.,molt més temps al Sr.Ribó i oralment que al Sr.Mas a Omnium

#5 Pere, Balaguer, 12/07/2011 - 13:00

I si mireu més, veureu que també hi tenen col·locada l'altra d'ERC que sempre troba feina, la Maria Àngels Prats!!!! http://www.patronatcatalunyamon.cat/organitzacioInterna/index.htm

#4 Lluisa, Girona, 12/07/2011 - 11:04

#2


Si joan, pero diuen que son dues ex-ERC de portes enfora.... perquè per dins no paren de gastar i gastar en l´època que estem... i el pitjor que des del Govern es permet aquest desgavell,,,, servirà per a que ens coneguin fora les nostres fronteres o és només una inversió per aquestes dues sr

#3 Lluisa, Girona, 12/07/2011 - 10:56

Si si Joan, Diuen que son dues ex-ERC però de portes en dins semblem del PPC perquè no paren de gastar i gastar i el més fort de tot és que es permet des del govern de CIU. Servirà això per que ens coneixin fora les nostres fronteres? o només és una inversió per aquestes dues senyores? Salut

#2 Joan, BCN, 11/07/2011 - 18:55

I si mireu el Patronat Catalunya Món veureu que encara hi ha les senyores Roser Clavell i Laura Foraster. Dues exERC (una era l'ombra del Carod i l'altra de l'Huguet). Que us pensàveu, eh?

#2.1 Gerard, Ripoll, 11/07/2011 - 21:16

I aquestes dues qui són? Però el més greu, què és el Patronat aquest , què fa i per a què serveix? Quina vergonya!!

#2.2 Francesc, Barcelona, 12/07/2011 - 11:35

@Gerard: que tu no sàpigues què fa el Patronat no vol dir que no facin res. Informa't abans d'escandalitzar-te. Guanyaràs en salut.

#2.3 Marta, Barcelona, 12/07/2011 - 12:49

Vaja @Francesc, sembla que tu el coneixes bé el Patronat Catalunya Món. Explica'ns la seva importància en un moment de retallades en sanitat i educació. Serietat, per favor.