Publicitat
Política · 27 de Juny de 2014. 18:31h.

Mas rebrà Societat Civil Catalana a Palau

Reunió de dirigents de la plataforma antisobiranista amb el president de la Generalitat

Mas rebrà Societat Civil Catalana a Palau

Joaquim Coll, amb Enric Millo, del PP, a l'acte d'avui

El president de la Generalitat, Artur Mas, rebrà el proper dilluns, al Palau de la Generalitat, quatre dirigents de la plataforma antisobiranista Societat Civil Catalana. Posteriorment, explicaran els continguts de la reunió en una roda de premsa.

En concret, Josep Ramon Bosch, Joaquim Coll, José Rosiñol i Susana Beltrán, com a president i vicepresidents, respectivament, de la plataforma, es reuniran en privat amb Mas per explicar-li quines són les aspiracions de Societat Civil Catalana.

Després, els dirigents realitzaran una trobada informativa amb la premsa al mateix Palau de la Generalitat, per informar sobre els punts que s’han tractat a la reunió.

Precisament, Joaquim Coll ha augurat aquest divendres que "no hi haurà consulta" en el torn de preguntes durant l'acte organitzat al Foro Nueva Economía, que ha esta presentat per l'expresident José Montilla. També ha augurat que "a Escòcia guanyarà el no". En l'acte hi havia diversos dirigents del PSC com Pere Navarro, Josep Maria Sala, Isaías Táboas, Jordi Menéndez i Carles Martí, entre d'altres.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#22 Eduard, Warsaw, 30/06/2014 - 17:59

Molt be que el president rebi a tothom que te alguna cosa a dir.

Una mostra de normalitat, educacio i saber fer. En Rajoi no els vol ni escoltar. Comparem el nivell democratic i politic a Espanya i a Catalunya. I que cadascu voti el que cregui convenient

#21 Pepet, Sabadel, 30/06/2014 - 12:30

Es bo que Mas escolti tothom que representa una part dels ciutadans i encara ès mès bo que s'ho prengui seriosament.

#20 Scott, Lérida, 30/06/2014 - 10:22

Creo que perdemos el tiempo, esta partida está bastante perdida. Además, por mucho que nos caguemos en el RetallaMas al menos se reune con los nuestros, cosa que no hace Rajoy y así nos luce el pelo en Cat a los que defendemos la unión.

#19 BEJOTA, bcn, 30/06/2014 - 09:24

A TOTES LES ELECCIONS ELS UNIONISTES I/O ESPAÑOLISTES SON CLARA MINORIA, COM A LES ULTIMAS DE CAT ON I VA HAVER UN 70% DE PARTICIPACIÓ. LA MAJORIA SILENCIOSA NO APAREIX PER ENLLOC.

#18 Pere Pau, Can Pixa a la Vies, Porka, Rec..., 30/06/2014 - 08:59

No entenc perquè el President reb aquests perdularis; t'equivoques Mas :-(

#18.1 Pere Prats, Sants, 30/06/2014 - 12:31

Home, igual els convenç i els passa al cantó democràtic.