Publicitat
Política · 1 de Febrer de 2010. 13:40h.

Mas rebutja l'estratègia Sarkozy

"Va posar gent socialista per aïllar el Partit Socialista i perjudicar-lo, però aquest no és el meu propòsit"

Mas rebutja l'estratègia Sarkozy

Mas i Duran, durant l'acte al Pavelló Vall d'Hebrón

El president de CiU, Artur Mas, ha confirmat que si governa anirà a buscar els millors, però que no vol perjudicar la resta de partits: “en Sarkozy va fer aquella operació de posar gent del món socialista per aïllar el Partit Socialista i per perjudicar-lo. No sé si va ser així o no, però, en tot cas, es podria interpretar. En el meu cas no és aquest el propòsit. Jo no pretenc incorporar gent de fora de CiU en el govern de Catalunya que siguin d’altres partits per perjudicar aquests altres partits o per posar-los el dit a l’ull. No pretenc això. El que pretenc és que hi hagi gent molt bona”.

En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, el líder de CiU també ha avançat les tres primeres coses que farà si arriba a la presidència de la Generalitat: “el primer que hauré de fer és oferir al país un bon govern; la segona, (...) enviaré al Parlament de Catalunya un projecte de llei per eliminar l’impost de successions i donacions. Una altra cosa que faré ràpidament, reordenar tota aquesta història en els accessos metropolitans de Barcelona dels 80 km/h, per racionalitzar una mica tot això i perquè no es vegi això com una intromissió permanent en la llibertat, en aquest cas dels conductors”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Emili Rosiñol Vidal, bcn, 02/02/2010 - 11:44Son BOB ESPONJA Y CALAMARDO!!!

#1 sulfuro sulfuro, Barcelona, 01/02/2010 - 19:04

Lo siento porque pensaba que estaria dispuesto a formar gobierno con gente de Ciudadanos que es lo único decente que hay en la política catalana
Aunque C´s antepondría unos principios que CiU odia
Mas acabará aliado con el PP o el PSC y seguiremos =