Publicitat
Política · 15 de Setembre de 2009. 11:04h.

Mas recela de Laporta

Li recorda que "ara no és el moment" de fer política i l'insta a "fer de president del Barça"

Mas recela de Laporta

Artur Mas, durant l'entrevista (foto:3/24)

El president de CiU, Artur Mas, ha estat entrevistat a Catalunya Ràdio, on ha reflexionat al voltant de les declaracions que el president del Barça, Joan Laporta, va fer a aquesta mateixa emissora sobre les seves coincidències amb el líder de Reagrupament.cat, Joan Carretero, en el sentit que compartia el seu ideari.

Mas ha recordat "d'aquest tipus de declaracions n'he sentit de tots colors", i "al final moltes vegades han acabat en res". El president de CiU ha dit, respecte a una possible entrada de Laporta en el projecte polític de Convergència: "Jo no li he ofert mai, ni ell mai s'hi ha apropat." I en referència al debat sobre el futur polític de Joan Laporta, ha afegit que "tampoc crec que sigui el moment de fer-ho, perquè el senyor Laporta en aquest moment té una responsabilitat molt important, que és fer de president del Barça."

Laporta va dir que especialment creia en el sentit que "la unió fa la força i el que ens ha passat a Catalunya molts cops és que els partits catalanistes estan massa disgregats". D'altra banda, Artur Mas ha reconegut que té més bona relació personal amb l'actual president d'Esquerra Republicana, Joan Puigcercós, que no pas amb el seu antecessor, Josep-Lluís Carod-Rovira.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Irene, girona, 15/09/2009 - 18:37

missatge per marc(bcn) i duran i lleida(madrid)
catalunya no és nació per culpa de quatre renegats com tu que no valoren la seva bandera, i tu duran, queda´t aki al forat dl donut xupant impostos i no tornis!

#8 http://albert-bir.blogspot.com, Barcelona, 15/09/2009 - 17:04

No serà que li tenen por?

#7 Josep, Barcelona, 15/09/2009 - 15:16

Xavier V. Les mentides no funcionen.
En Mas no diria això ni que fos veritat. Si una cosa saben els politics és dir el que convé al partit.

#6 Xavier V, Barcelona, 15/09/2009 - 14:10

Mas, el que deia que anava a favor de la selecció espanyola, ja que la selecció catalana estava prohibida.
Mas, fot el camp!

#5 MARC, barcelona, 15/09/2009 - 13:25

LAPORTA DIMISSIÓ CATALUNYA NO ES NACIÓ